2777
2789

قشنگ خوشم میا از هیکلم فقط ای کاش اون قسمت بدنمم پر بود🥲

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂

حتی دوا لیپا هم هیپ دیپ داره. من که خوشم میاد

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه ناراحتی نداره کلینیک زیبایی فراوون شده

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️

ورزش کنی بیشترم خودشو نشون میده

منم دوس ندارم

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
حتی دوا لیپا هم هیپ دیپ داره. من که خوشم میاد

من نمیخوام مثل دوا لیپا باشم میخوام نباشه😂

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
اکثرا کارای اداری یا طولانی مدت روی صندلی اینطور فرم بدن رو داغون میکنه ته

از این کارا نکردمم فرم بدنمه

اولا همههههه دارن تاکید می‌کنم همه، منتها فرقش تو میزانشه، یکی کمتر یکی بیشتر

اونی ک اصلاااا نداره،ژل زده

اونایی ک لگن پهن تری دارن ، هیپ دیپ مشخص تری دارن چون فاصله استخون لگن و ران زیاده، در ضمن لگن با باسن فرق داره 

حالا راه حلش چیه؟

ورزشششششششش

چ ورزشی؟؟ ورزشی ک از همه جهات باسن فرم بگیره و اصولی و سنگین تا حجم بگیره و هیپ دیپ دیگ تو چشم نباشه 

اونی ک با ورزش بدتر شده چون چربی بدنشو با ورزش زیادی اورده پایین مثل بدن ورزشکارای خیلی حرفه ای خانم ک حسابی فیت هستن و هیپ دیپ خیلی مشخصی دارن

ورزش بستگی ب هدف هم بهتر میکنه هم بدتر 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
اولا همههههه دارن تاکید می‌کنم همه، منتها فرقش تو میزانشه، یکی کمتر یکی بیشتراونی ک اصلاااا نداره،ژل ...

من باسن پری دارم اتفاقا قبلا به چشمم نمیومد دیگه نمیدونم بیشتد شده با اینکه حساس شدم

من باسن پری دارم اتفاقا قبلا به چشمم نمیومد دیگه نمیدونم بیشتد شده با اینکه حساس شدم

ربطی ب باسن پر نداره عزیز جان

ب فرم ربط داره ن پر بودن!

ورزش کنی اوکی میشه 

قبلا ب چشمت نبود چون الان بیشتر حساس شدی

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
اکثرا کارای اداری یا طولانی مدت روی صندلی اینطور فرم بدن رو داغون میکنه ته

ن رو صندلی بودن ربط نداره آنچنان 

ربطی ب باسن پر نداره عزیز جانب فرم ربط داره ن پر بودن!ورزش کنی اوکی میشه قبلا ب چشمت نبود چون الان ب ...

خو همون منظورمه .

ورزش هم خوب بهترش میکنه قطعا