2777
2789
عنوان

قرص اورژانس بخورم بده

290 بازدید | 53 پست

بچه ها من میخواستم مرداد اقدام کنم که اگه یک درصد گرفت هم بچم اردیبهشتی بشه .

امشب شوهرم خودشو کنترل نکرد و حالا به نظرتون قرص اورژانس بخورم یا برای ۲ ماه دیگه که میخوام اقدام کنم،هورمونام بهم میریزه؟

آنچه را که خدا برای تو کنار گذاشته است، سهم هیچ‌کس دیگری نمی‌شود🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما که بالاخره میخواستی حالا دوماه اینور اونور که فرقی نداره مبادا جنس خاصی مد نظرت باشه که اونم به ...

نه بابا دارم میگم میخواستم اردیبهشتی باشه😂جنسیت برام مهم نیست.

کلا خیلیم برنامه داشتم  و با برنامه داشتم پیش میرفتم ولی اینقد به شوهرم گفتم مرداد اقدام میکنیم که دیگه از الان خودشو ول کرده

اسفند😐

هوم حق داری

به عنوان یک اسفندی حق میدم بت..سن تولد با سال تولدم نمیخونه وهمیشه این مورد رو مخمه

ولی شایدم نگرفت من خودم بعد ۶ ماه اقدام باردار شدم معمولا اینجوری نیس بار اول بگیره بنظرم نخور چون بدتر هورموناتو بهم میریزه 

اسفند که خوبههههه منو شوهرم میگفنیم ابان نباشه فقط دقیقا افتاد ۱۳ابان ولی اورژانسی شدم اخر مهر زایما ...

من اسفند دوست ندارم.

چند نفر که ازشون بدم میاد اسفندین😂

نه بابا دارم میگم میخواستم اردیبهشتی باشه😂جنسیت برام مهم نیست.کلا خیلیم برنامه داشتم و با برنامه د ...

اشکال ندارد انشالله که خیره 

منم قرار بود دو سه ماه دیگه اقدام کنم تا سومی پسر بشه 

اما بعد ۶سال بار اول باردارشدم الآنم ۹هفتمه 😅

هوم حق داریبه عنوان یک اسفندی حق میدم بت..سن تولد با سال تولدم نمیخونه وهمیشه این مورد رو مخمهولی شا ...

منم به شخصه از هیچ ماهی بدم نمیاد ولی اردیبهشت و بیشتر دوست داشتم.

شایدم گرفت😐هووووف.خدا لقدت نکنه مررررد