2777
2789
عنوان

حذف فصل دوم شیمی یازدهم کنکور

62 بازدید | 9 پست

میشه فصول قانون هس و سرعت بشدتتتت ضعیفم فکر نکنم برسم همه رو بخونم 

از فیزیکم الکتریسته جاری و مدار حذف کردم 

اونایی که پرستاری کلا پیراپزشکی اوردین نظر بدین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچی نگا برنامه ام میکنم و پایه ضعیفم میبینم نمیرسم

اصلی ترینش همون پایست. یه مدت وقت بزار روی پایت یکم که بهتر شد برو بقیه جاها رو بخون. کنمور جای کنار کشیدن نیست که سریع بخوای حذف کنی بااااید به خودت فشار بیاری 

اصلی ترینش همون پایست. یه مدت وقت بزار روی پایت یکم که بهتر شد برو بقیه جاها رو بخون. کنمور جای کنار ...

از خدامه خب ۶ماهه دارم میخونم بس ک ضعیفم ی پایه هم تموم نشده انگار شروع صفرم خاک تو سرم خودم‌ میدونم قبول نمیشم

از خدامه خب ۶ماهه دارم میخونم بس ک ضعیفم ی پایه هم تموم نشده انگار شروع صفرم خاک تو سرم خودم‌ میدونم ...

این حرفو به خودت نزن تا کنکور نابود میشیا. یه بار دیگه برگرد مسیری که برای شیمی درس میخونیو نگاه کن. شاید معلم برات مناسب نیست. شاید منبع خوب نیست. شاید تو کم تست میزنی.

این حرفو به خودت نزن تا کنکور نابود میشیا. یه بار دیگه برگرد مسیری که برای شیمی درس میخونیو نگاه کن. ...

بقچه ای خوندم راستش ی روز زیست و شیمی ی روز زیست و فیزیک خیلی اشتباهات تو کارمه اینم بگم سال سومم هر روز ب خودم فوش میدم هر روززززز بی عرصه ترینم

بقچه ای خوندم راستش ی روز زیست و شیمی ی روز زیست و فیزیک خیلی اشتباهات تو کارمه اینم بگم سال سومم هر ...

میفهممت. خیلی خوبع که میدونی مشکل داری. الان تنها کاری که باید انجام بدی یه برگه بزاری جلوت و شروع کنی تمام اشکال هایی که داری رو بنویسی بعدم برای هر کدومش یه راه حلی پیدا کنی. الان که برای بار سوم وارد این مسیر شدی یه کاری کن دفعه اخر باشه و ایندفعه به هدفت برسی