2777
2789
چرا غذا سنگین خوردی؟؟منم بعضی وقتا سوزش دارم که تحویل نمیگیرم

نه از غذا نیست از روزی که لک دیدم ولی بقولی اگر خوردن غذامم رعایت کنم فکر نکنم درد بگیره 

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بازم خوبه گفتی 😂 خیالم راحت شد 😂 انشالله توکل به خدا خودش داده خودشم‌ نگه میدارهمن فقط معدم منو کش ...

تنها خوراکی بی خطر که میتونم بهت توصیه کنم اینه یه سیب زمینی تمیز بشور و پوست بگیر بعدش خام با دستگاه له کن یا رنده خیلی ریز کن.با یه پارچه تمیز بریز و آبش بگیر و سریع آبش بخور.واسه معده درد خیلی خوبه.من سر دخترم خیلی معده درد بودم فقط سیب زمینی نجاتم میداد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها خوراکی بی خطر که میتونم بهت توصیه کنم اینه یه سیب زمینی تمیز بشور و پوست بگیر بعدش خام با دستگا ...

عه دستت درد نکنه بازم‌گفتی اگر دیدم شدتش بیشتر شد حتما حتما امتحان میکنم😘😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه از غذا نیست از روزی که لک دیدم ولی بقولی اگر خوردن غذامم رعایت کنم فکر نکنم درد بگیره

خوب فعلا یکم رعایت کن تا انشالله بهتر شدی.

میگم من از وسط های انتقال خیلی تند تند گشنم میشه تو هم اینجوری؟؟

خوب فعلا یکم رعایت کن تا انشالله بهتر شدی.میگم من از وسط های انتقال خیلی تند تند گشنم میشه تو هم این ...

چشم آبجی حتما 😊😚🥰😍 

نه من گشنم نمیشه زیاد فقط خیلی زیاد میخورم الکی میل ندارما سیرم باشم الکی میخورم همینا کار داده دستم من خیلی خوابم میاد فقط از صبح تا حالا ۳ بار خوابیدم انگار ۳ روز نخوابیدم انقدرم میچسبه عین چسب که نگو😜😜😜😍😍😍😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چشم آبجی حتما 😊😚🥰😍 نه من گشنم نمیشه زیاد فقط خیلی زیاد میخورم الکی میل ندارما سیرم باشم الکی میخ ...

سلام جیگر جونم خوبی میگم جواب آزمایشت گرفتی.

میشه لطفا عددش بگی چون سری قبل عدد هامون مثل هم بود میخوام ببینم الان چقد فرقشه خیالم راحت بشه.

سلام جیگر جونم خوبی میگم جواب آزمایشت گرفتی.میشه لطفا عددش بگی چون سری قبل عدد هامون مثل هم بود میخو ...

سلام عزیزم به من‌ نگفت که تکرار کنم وقتی دید گفت خیلی عالیه جوابش خیلی بالاست 

گفت این آزمایش مربوط به آزمایشات بارداری حتی ادرارم گرفتن

و سونو نوشته همینا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40