بازم خوبه گفتی 😂 خیالم راحت شد 😂 انشالله توکل به خدا خودش داده خودشم نگه میدارهمن فقط معدم منو کش ...
تنها خوراکی بی خطر که میتونم بهت توصیه کنم اینه یه سیب زمینی تمیز بشور و پوست بگیر بعدش خام با دستگاه له کن یا رنده خیلی ریز کن.با یه پارچه تمیز بریز و آبش بگیر و سریع آبش بخور.واسه معده درد خیلی خوبه.من سر دخترم خیلی معده درد بودم فقط سیب زمینی نجاتم میداد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوب فعلا یکم رعایت کن تا انشالله بهتر شدی.میگم من از وسط های انتقال خیلی تند تند گشنم میشه تو هم این ...
چشم آبجی حتما 😊😚🥰😍
نه من گشنم نمیشه زیاد فقط خیلی زیاد میخورم الکی میل ندارما سیرم باشم الکی میخورم همینا کار داده دستم من خیلی خوابم میاد فقط از صبح تا حالا ۳ بار خوابیدم انگار ۳ روز نخوابیدم انقدرم میچسبه عین چسب که نگو😜😜😜😍😍😍😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂