2777
2789

برنامه اسنپ رو اگر داری 

در قسمت غذا 

ی قسمت به اسم میوه هست با توجه به آدرس ت میوه فروشی ها نزدیک رو میاره هر کدوم داشت انتخاب کن 

اگر نبود معمولا بازار تجریش پشت امامزاده میوه ها همه فصل رو داره اما گرونن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزیتا سلام کی آزمایشتو تکرار میکنی ؟ نگفتن کی سونو بری ؟ الان ۴ هفته او ۴ روزمونه ها آره ؟🥰😍

سلام عزیرم فردا انشالله میرم .نمیدونم سن حاملگی ما چه جوری حساب میشه😅اگه از تاریخ اولین پریود باشه من میشم ۴ هفته و ۳ روز .نه انشالله جواب فردا رو که اعلام کنم بعدش بهم میگن.

سلام عزیرم فردا انشالله میرم .نمیدونم سن حاملگی ما چه جوری حساب میشه😅اگه از تاریخ اولین پریود باشه ...

عه ماشالله چه زود حالا مال من ۱ هفته مونده 😂 آره شنیدم ۲ هفته اضافه میکنن آزیتا باهم میزاییم😂 تو بازم استرس داری ؟ مال من دیگه ریخته اصلا روزارو نمیشمارم خیلی دارم از بارداریم‌ لذت میبرم خدارو شکر 😍🥰

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عه ماشالله چه زود حالا مال من ۱ هفته مونده 😂 آره شنیدم ۲ هفته اضافه میکنن آزیتا باهم میزاییم😂 تو ب ...

نه والا استرس ندارم خدا رو شکر.ولی دوست دارم زووود بگذره خیالم از بابت قلب و جنسیت راحت بشه.فردا سونو نمیرما فردا منظورم آزمایش

نه والا استرس ندارم خدا رو شکر.ولی دوست دارم زووود بگذره خیالم از بابت قلب و جنسیت راحت بشه.فردا سون ...

خدا دیگه به قلبمون ارامش داده😍🥰 

منم اتفاقا میگم فقط صدای قلبشو بشنوم فقط خارج رحمی یا پوچ نباشه همین دیگه میگم خدا سلامتش کن هیچی نمیخوام 

میگم فقط منو تو میون ۶ یا ۷ نفر انتقالی حامله شدیم نه؟

بقرآن من از اول حس ششمم درمورد یلدا و گل سری میگفت باردار نیستن ولی نتونستم چیزی بگم ولی بقران از اول تو با خودمو میدونستم حامله ایم راستی یکی بود اسمش فاطمه بود هیچ از اون خبر نشد؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا دیگه به قلبمون ارامش داده😍🥰 منم اتفاقا میگم فقط صدای قلبشو بشنوم فقط خارج رحمی یا پوچ نباشه هم ...

همش از لطف و مرحمت خدای مهربونه.آخه دختر خوب جنین های مارو داخل رحم گذاشتن اصلا نمیشه خارج رحمی بشن که خیالت راحت.و بین اون همه تخمک اینا چند روز رشد کردن پس پوچ هم نیستن.

💃💃💃انشالله بتونیم صحیح و سالم به دنیا بیاریم.من که هنوز به هیچ کس نگفتم 😎

نه والا استرس ندارم خدا رو شکر.ولی دوست دارم زووود بگذره خیالم از بابت قلب و جنسیت راحت بشه.فردا سون ...

آزیتا من معدم درد میکنه😔 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همش از لطف و مرحمت خدای مهربونه.آخه دختر خوب جنین های مارو داخل رحم گذاشتن اصلا نمیشه خارج رحمی بشن ...

بازم خوبه گفتی 😂 خیالم راحت شد 😂 انشالله توکل به خدا خودش داده خودشم‌ نگه میداره

من فقط معدم منو کشت ار روز لانه گزینی که لک دیدم گرفت هر روز هم درد میکنه ، سابقمم توی یبوست و معده درد افتضاحه😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40