2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواب اماما زیارت ها ولی یادم نمیاد چیزی 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

اره خیلی جالب بود برام صبحش برای مامانم تعریف کردم و این شد که دو هفته همون چیزی که میخواستم شد این ...

ولی من از خاب ک پاشدم گفتم ب کسی نمیگم تا ببینم چی میشه

فقط ی سوال صورتشو هم دیدی؟

بله وقتی داعش سامرا رو زده بود امام زمان گریان دیدم 

چیزی نگفت 

اگر امامی به خواب کسی بییاد یعنی حتما اون فرد خود امامه 

ولی بقیه اینطور نیستن چون شیطان میتونه به شکل اونا در بیاد و به خواب ادم بیاد 

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   

حضرت یوسف دیدم

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

نه ندیدم دوست دارم حضرت یحیی روببینم

عجیب ترین خوابی که دیدم بیت المقدسو تو خواب دیدم هنوزم یادمه🥲

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
بله من خود پیامبر امام علی و امام حسن و امام حسین و حضرت فاطمه رو تو شب شهادت حضرت فاطمه دیدم

چطور؟

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺