2777
2789

خیاط ها اکثرشون فقیرن 

به جز اونا که مزون دارن 

خیاطی خوب نیست 

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیاط حرفه ای نیستم و فقط برای خودم میدوزم

اما خیلی کار سختیه و از کمر و گردن نصف میشی

به شخصه به زحمتش نمی ارزه مگر این که لباس عروس باشه

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

اطرافم دیدم

نه 

چون فرسودگی میاره آرتروز و کمر درد و گردن درد و ضعیفی چشم

خونه کثیف میشه

هزینه بالای نخ و لایه و چرخ و سردوز

اصلا نمی ارزه و نمیصرفه

شیرینی و کیک پزی جدید یاد بگیر

مثلا مرنگ و این چیزا بهتره

ارع خیلی خوبه ...من فقط برای خودم میدوزم پارچه ارزون از لب مرز میگیریم ولی دوستم سفارش قبول می‌کنه م ...

چه خوب خوشبحالش

من نمیدونم چ کاری یاد بگیرم 

روستام ،نمیدونم چی بهتر میچرخه

من فقط برای خودم و دخترم خیاطی میکنم هر لباسی تو بازار ببینم برای خودمون عینشو میدوزم

خیاطی برای بیرون اصلا نمیصرفه هم سلامتیتو از دست میدی هم اعصابت

نمیدونم چرا اکثر خیاطا وضع مالی خوبی ندارن. البته مزونا نه

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
الان ک خدایی باید راضی باشن یه مانتو شلوار ساده ساده ۱ و ۴۰۰ میگیرن برا یه سارافن دخترانه ساده ۶۰ ...

وقتی سارافون آماده تو بازار هست ۷۰۰ تومن 

به نظرت کسی میره خیاط سارافون بدوزه براش 

۸۰۰ دستمزد بده + پول پارچه

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند.