2777
2789

اگه میخواین درخواست بدید واستون بفرستم باید اول کپیش کنید توی تلگرام بعد بزنید روش اولین بارم فقط رایگانه

اینجا نمیتونم لینک بزارم وگرنه میزاشتم واستون

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دادم

فرستادم ووست

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

سلام

عجیبه که این قدر روی این موضوع اصرار دارین و چند بار تاپیک زدین !!!

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

واقعا نکنید این کارارو چنین چیزیم پیدا کردید یا دارید نگه دارید برای خودتون اشتراک گذاری نکنید همجا ...

عزیزم گپ هایی که بازن و میتونی عضو شی رو فقط نشون میده مثلا چت های خصوصی و اینا نشون نمیده

تازه همه چت هاشم نشون نمیده بعضیاشو

عصر ارتباطات دیگه انقد پیشرفت کرده که داره کم کم شر میشه 

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                      به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                      به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                     به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

سلامعجیبه که این قدر روی این موضوع اصرار دارین و چند بار تاپیک زدین !!!

چون بهم الماس میده

🟠 پلیس فتا:

اول فکر کن، بعد کلیک؛

شهروند گرامی، کلاهبرداران سایبری در بازارهای آنلاین در کمین شما هستند. مراقب آگهی‌های فریبنده و جعلی در پوشش استخدام سازمان‌ها، وام فوری، ثبت نام خودرو و ... باشید و اکیداً از باز کردن هرگونه لینک ارسالی در آگهی‌های فوق خودداری نمایید.

🔴🔴🔴

بهتون برنخوره کلا به هیچ لینکی نمیشه اعتماد کرد.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

عزیزم گپ هایی که بازن و میتونی عضو شی رو فقط نشون میده مثلا چت های خصوصی و اینا نشون نمیدهتازه همه چ ...

عزیزم خب ببین همونشم 

اومدیم و یکی نه از کنجکاوی از سر دشمنی با کسی یه چنین چیزی پیدا کردو طرفو اذیت کرد اتو گرفت یا هرچی 

نباید اصلا همچین چیزیم میبینید اشتراک گذاریش کنید 

حالا خودتون استفاده میکنید کار ندارم اینا به شخص خودتون مربوط 

ولی برای عموم مناسب نیست واقعا 

سلامعجیبه که این قدر روی این موضوع اصرار دارین و چند بار تاپیک زدین !!!

میاد شر درست کنه 

ببخشید کاربری من یک ماه هست پست هایی که میزارم با تاخیر میاد یا اصلا نمیاد و میزنه مطلب شما به زودی منتشر می‌شود چرا ؟

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                      به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                      به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                     به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

🟠 پلیس فتا:اول فکر کن، بعد کلیک؛شهروند گرامی، کلاهبرداران سایبری در بازارهای آنلاین در کمین شما هست ...

هرطور دوس دارید فکر کنید از کسایی که کلیک کردن بپرسید 

عزیزم خب ببین همونشم اومدیم و یکی نه از کنجکاوی از سر دشمنی با کسی یه چنین چیزی پیدا کردو طرفو اذیت ...

نمیدونم عزیزم چون بهم الماس میده اومدم اینجا گفتم🫠