2777
2789
من نمیشم من مبارزم الان یک گوشی اشغالمیدونم کسی برام جور نمیکنه خودم دارم پول جمع میکنم گوشی جدید بخ ...

من ته مبارزه ام قهر و گریه است هیچ کاری از دستم بر نمیاد.بابام دلش می سوزه می‌ره میخره البته اگه واقعا مهم باشه.منم سعی میکنم توقع زیادی نداشته باشم ازشون

خسته ام ولی پر امید ادامه میدم https://daigo.ir/secret/71666802324

اگه بعد من ۴ تا بچه بود شاید ارزش داشتم

اتفاقا معمولا بچه ی آخر رو بیشتر دوست دارن و همیشه لوسشون میکنن. ولی خیلی بستگی به شخصیت خودتم داره. تو ارزش داشتنت رو بر اساس نظر بقیه در نظر نگیر. تو فقط در قبال خودت موظفی که اجازه ندی کسی بهت بی احترامی کنه یا آسیب بزنه و قسر در بره. هر مشکلی برات پیش میاد باید از خودت ناراحت باشی که نتونستی طرف رو بنشونی سر جاش. وگرنه دنیا جای بی رحمیه اگه فرضت بر این باشه که از همه انتظار داشته باشی بهت خوبی کنن میبازی‌. تاپیک پنجمم رو بخون. خیلی به دردت میخوره حتما بخونش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب من میدونی هرموقع نظری دادم بعدا ها به حرفم رسیدن التبه نه ۱۰۰ درصد اما ۶۵ درصد رسیدن البته تازگی ...

همه همینجورین اول نمی‌خوان نظر بقیه رو قبول کنند من خودمم همینم

کلهوم الان هی میگن بچه بیارین بچه خوبه باید راهکار هم بدن نه فقط بیارین مثلا بگن ارزش همه بچه ها یکی ...

وای نه! بچه نیاااار. نکننن این کار احمقانه رو. هم اون بچه رو بدبخت میکنی هم زندگی خودت رو به اون شوهر تاکسیکت گره میزنی دیگه به این راحتیا نمیتونی از دستش خلاص شی. اینکه شوهرت چطور باهات رفتار میکنه هیچ ربطی به بچه داشتن یا نداشتن نداره. اتفاقا بچه بیاری بدتر هم میشه. بابا میگم تاپیک پنجمم اونی که عنوانش اینه که چیکار کنی شوهرت همواره عاشقت بمونه. اونو کامل بخون حتما بخونش خیلی مهمه

نماز ، معنویت این ها فکر نکنم تاثیر بده الان داداشم نه معنویت داره نه به کسی کمک گرده میکنه نه ایمان ...

اون خوش شانس بوده از اول اعتماد به نفس داشته ولی تویی که نداری باید براش تلاش کنی. اون تروماهاش فرق داره با تو کمتره. توی بچگی اتفاقات بد کمتری براش افتاده و روحش اونقدر آلوده نیست. بخاطر همین اگه سراغ معنویت نره هم چیزیش نمیشه چون نیاز نداره روانش رو پاکسازی کنه. اما تویی که روانت از کثیفی جرم بسته قطعا نیاز به پاکسازی داری‌. اصلا خودت رو با اون مقایسه نکن

وای نه! بچه نیاااار. نکننن این کار احمقانه رو. هم اون بچه رو بدبخت میکنی هم زندگی خودت رو به اون شوه ...

عزیز اشتباه گرفتی من ازدواج نکردم تازه تو لیست تایپک هام رو نگاه کن حرفی از تاکسی دار  ندارم اما دلم نمیخواد ازدواج کنم یک دور لطفا مشخصاتم رو نگاه کن

من ته مبارزه ام قهر و گریه است هیچ کاری از دستم بر نمیاد.بابام دلش می سوزه می‌ره میخره البته اگه واق ...

خوش بحال شما دخترا با قهر گریه همخ چیز حله افسوس

عزیز اشتباه گرفتی من ازدواج نکردم تازه تو لیست تایپک هام رو نگاه کن حرفی از تاکسی دار ندارم اما دلم ...

من تو اون پستم منظورم از بچه خوبه یعنی چیزه بدی نیست اما بجه زیاد راهکار میخواد مثل عدالت بینشون این ها من حوصله ندارم بچه نگه دارم خرج زندگی در بیارم

خوش بحال شما دخترا با قهر گریه همخ چیز حله افسوس

خب تو میتونی بری کار کنی.مارو نمیزارن از خونه بیایم بیرون پس باید چیزایی که می‌خوایم رو فراهم کنن

عزیز اشتباه گرفتی من ازدواج نکردم تازه تو لیست تایپک هام رو نگاه کن حرفی از تاکسی دار ندارم اما دلم ...

پس چرا میگی بچه بیارین خوبه 😐. خب خداروشکر تو همچین مشکلی نداری. مراقب باش توی انتخاب هات 

اون خوش شانس بوده از اول اعتماد به نفس داشته ولی تویی که نداری باید براش تلاش کنی. اون تروماهاش فرق ...

تروماهاش یعنی چی؟؟

از کجا درباره بچگی من میدونی ؟؟

نکنه باهم قومی منو شناختی از تایپک هام

اون خوش شانس بوده از اول اعتماد به نفس داشته ولی تویی که نداری باید براش تلاش کنی. اون تروماهاش فرق ...

خوش شانس هست خیلی زیاد بدون درس خواندن معلمی قبول شد با رتبه ماینن اون سال بیشترین معلم هم میخواستن بعد همه میگفتن داداشت پارای داشته چی داشته گفتم هیچی گفتن مذهبت چیه گفتم فلان گفتند دروغ میگی چی داشته هیچی بخدا یک ادم معمولی هیچکس باورش نمیشد با رتبه پایین  صحبت کردن یاد نداره مصاحبه رفته خدا بده شانس

منکه بدبختم ته اش با بی شانسی شاید فوریت های پزشکی

من روانم خیلی کثیف هم نیست 

مثلا گدا دیدم ازم گدایی کردهمیشه بهش دادم موقعی که نداشتم خوراکی داشتم خوراکی هام رو دادم یکبار چاقو دادم اما خوب روان کثیف هم دارم به هر حاال دهه هشتادم دیگه تازه من یک دهه نودی رو که پنیجم بود چیزهایی بهم گفت موهام سیخ شده یعنی نودی ها بدترن اون ها چی چرا اون هم اینقدر خوش شانس