2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر کم کردی؟

این سال دوم ورزشمه و فقط سالی یکبار وزن میکنم 

من رژیم ندارم و ورزشمم منظم نیست و ورزشمم داخل خونس عمدتا

سال اول 7کیلو نزدیک 8کیلو کم کرده بودم تا فروردین 

ازفروردین تاالان وزن نکردم

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
این سال دوم ورزشمه و فقط سالی یکبار وزن میکنم من رژیم ندارم و ورزشمم منظم نیست و ورزشمم داخل خونس عم ...

چقدر خوب که میتونی خودتو نگه داری 

من هر روز میرم رو ترازو😐😂

البته هدف من ۲۰ کیلو کاهش وزن تو یه سال عه

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
نه فقط اصلاح تغذیه و ورزش تو خونه

من میگرن دارم

بخاطر درسم نمیتونم رژیم بگیرم

تابستون ۱۰ کیلو کم کردم ولی میگرنم بدتر شد

میخوام هر روز برم‌پیاده روی ولی رژیم نگیرم نمیدونم چه تاثیری داره

چقدر خوب که میتونی خودتو نگه داری من هر روز میرم رو ترازو😐😂البته هدف من ۲۰ کیلو کاهش وزن تو یه سال ...

من هدف خاصی ندارم بیشتر برا سلامتی زیاد عجله ندارم چون معتقدم همینطور اروم اروم چاق شدی همینطورم باید لاغرشی وگرن صدمه میبینی اولا جوگیر بودم زیاد ورزش کردم ترک شکمی اوردم چقد غصه خوردم ازاون. ب بعد عجله ای ندارم و شکمم و عضلاتمم بعد ورزش چرب میکنم 

من خارپاشنه داشتم ک خداروشکر الان 2ماهی هست خبری کلا ازش نیست ی مدت انقد ناامید بودم گفتم رفع نمیشه و تا اخر عمرباهامه 

مشکلات ریه ام داشتم ک رفع شده  و.... 

من میگرن دارمبخاطر درسم نمیتونم رژیم بگیرمتابستون ۱۰ کیلو کم کردم ولی میگرنم بدتر شدمیخوام هر روز بر ...

اصلاح تغذیه کن و سالم بخور و ریزه خواری نکن و ورزشت رو مداوم انجام بده حتما نتیجه میگیری شاید دیرترباشه ولی نتیجه داره

ان شاء الله منم استارت وزن کم کردنم مادرشوهرم بود 

البته بنده خدا چیزی نگفت و کاری نکرد 

رفتیم عید دوسال پیش خونشون و اینا اونجا ترازو بود همه خاستیم خودمونو وزن کنیم دیدم من نزدیک 78 هستم بازم نامزدم میگفت نه 75 هستی ولی خب منک دیدم چند بود 😂

ازاین ترازو برگا بود دیجیتالی نبود 

خلاصه مادرشوهرم گفت عع هم وزن منی اونجا چیزی نگفتم ولی خیلییی تو ذوقم خورد اخه من با ی ادم 45ساله و چند شکم زاییده وزنم باید یکی باشه؟

اینم بگم توی 2سال 20کیلو چاق شده بودم 

خلاصه ازاونروز رفتم با دوتا مربی انلاین مشورت کردم و برنامه ورزشی ریختم و تو خونه ورزش کردم 

اولا خیلی سخت بود چون اصلا وزن کم نمیکردم مشخص بود ولی بعد ک کم کردم یکم شکمم شل شد و... اما خداروشکر ب مرور درست شد و اندامم فرم گرفت 

چ روزایی تو حموم گریه میکردم و ازخودم بدم میومد

خلاصه همشون گذشت این 7.8کیلو ام کم کردم حس خوبی گرفتم و جم و جور شدم و سایزکم کردم و.. 

و الان از فروردین باز بعنوان سال دوم دارم انجام میدم تا فروردین سال دیگ ان شاالله بشم 60تا63

@sarvine‍ 

ان شاء الله منم استارت وزن کم کردنم مادرشوهرم بود البته بنده خدا چیزی نگفت و کاری نکرد رفتیم عید دوس ...

منم ۸۰ کیلو بودم پارسال الان ۷۳ کیلوعم 

فکر کن ۲۰ کیلو از مامان خودم که ۳۰ سال ازم بزرگتره و چند تا بچه داره چاقتر بودم 

من خیلی برام شروع سخت بود چند سال هی رژیم میگرفتم ول میکردم

نمیشد که نمیشد 

تا این که باشگاه ثبت نام کردم ماه اول و دوم به زور شهریه باشگاه میرفتم میگفتم پول دادم باید برم 

اونم نصف جلساتم نرفتم

ولی بازم جا نزدم ار اول شروع کردم 

ولی الان عاشق ورزش شدم 

حالمو خیلی خوب میکنه

اعتماد به نفسمو بالا برده 

من انقدر افسرده شده بودم حال نداشتم برم حموم از خونه بیرون نمیرفتم کسی نبینتم 

منم تو ۳ سال انقدر چاق شدم

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی