تروماهاش یعنی چی؟؟از کجا درباره بچگی من میدونی ؟؟نکنه باهم قومی منو شناختی از تایپک هام
لازم نیست بشناسمت. اعتماد به نفس و اینکه شخصیت آدم چه شکلیه مربوط به دوران کودکیه. کسی که مشکل داره اعتماد به نفس نداره یا شخصیت قدرتمندی نداره بخاطر اینه که تروما زیاد داشته که داره روی روانش سنگینی میکنه . و باعث ضعیف شدنش میشه
خوش شانس هست خیلی زیاد بدون درس خواندن معلمی قبول شد با رتبه ماینن اون سال بیشترین معلم هم میخواستن ...
دلیلش اینه که اون اعتماد به نفس و شخصیت قدرتمند داره و ارتعاشش بالاست. بخاطر همین چیزهای با ارتعاش بالا رو جذب میکنه. ولی تو چون ارتعاشت پایینه نمیتونی اونا رو جذب کنی. شخصیتت رو درست کنی خیلی از مشکلاتت حل میشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من روانم خیلی کثیف هم نیست مثلا گدا دیدم ازم گدایی کردهمیشه بهش دادم موقعی که نداشتم خوراکی داشتم خو ...
روانت کثیفه به این معنا نیست که آدم بد یا گناهکاری هستی. اینهمه ادم خوب هم وجود دارن که اتفاقا خیلی بدشانس و بدبختن. اینکه میگم روانت کثیفه یعنی خاطرات بد زیاد داری بچگی بدی داشتی. باورهای اشتباه توی ذهنت شکل گرفته. ناخودآگاهت ازت متنفره. یکی از دلایلی که اعتماد به نفس نداری اینه که انقدر اشتباه کردی که دیگه به خودت اعتماد نداری. دلیل اشتباهاتتم تشخیص نادرستت بوده. دیدی بعضیا همه جا میدونن چی بگن چیکار کنن؟ این مشکل بخاطر بیماری روحیه. و بیماری روحی ناشی از تروماعه. زیاد ربطی به گناه کردن نداره. گناه اصلا یه مسئله ی جداست اینکه چرا بعضیا با اینکه گناه میکنن خوش شانسن. اون اصلا یه قضیه ی جداست که ماجراش فرق داره یه دلیل دیگه داره
تانسیک چیه ؟؟نه منظورم به خانواده ها بود درست نرساندم منظورم رو میگم بچه حوبه بیارین اگه میخواین اما ...
تاکسیک یعنی سمی. آدمی که اخلاق بدی داره . باهات جوری حرف میزنه که احساس ناکافی بودن بهت میده. بهت آسیب میزنه. باعث پسرفتت میشه. بهت خیانت میکنه. آزارت میده . ازت سو استفاده میکنه. از احاظ روانی دستکاریت میکنه فریبت میده. خودخواه و خودشیفتست. این میشه آدم تاکسیک. یعنی یه عوضی که مدام حرصت میده. حالا فقط پاتنر نیست کلا هرکسی میتونه تاکسیک
من روانم خیلی کثیف هم نیست مثلا گدا دیدم ازم گدایی کردهمیشه بهش دادم موقعی که نداشتم خوراکی داشتم خو ...
ببین دلیل اینکه بعضیا با اینکه گناه میکنن بازم خوشبختن رو با یه مثال بهت میگم. الان فست فود یه غذای مضره. کسی که سرطان معده داره بخوره درجا حالش بد میشه. ولی آدم سالم نه. داداش تو هم همینه. اون کمتر آسیب دیده هالش قویه حتی با گناه اونقدر ارتعاشش پایین نمیاد. بعضیا از موقع تولد بدنشون قویه ولی بعضیا مستعدن. اونم همینه از وقتی متولد شده از لحاظ ژنتیکی کمتر مستعد بیماری های روحی بوده . و تروما هم براش کمتر اتفاق افتاده. برای همین خیلی قوی تره
اها راستی میگی بعضی ها همه جا میدونن بگن چکار کنن بعد میگی این ناشی از بیماری روحی یعنی منظورت اینکه ...
تراپی برو برای درمان تروماهات. هر روز مدیتیشن کن. شهودت رو قوی میکنه و توانایی تشخیصت بهتر میشه. ورزش غذاهای سالم شکرگذاری نماز معنویت کار بیهوده نکردن خیالپردازی نکردن. بین الطلوعین بیدار بودن. اینا ارتعاشو میبرن بالا. هرچی ارتعاش بره بالا شخصیتت هم قوی تر میشه. تو اصلا به بقیه ی چیزا کار نداشته باش. اینا رو منظم انجام بده خودت خود به خود تغییر میکنی بدون اینکه حتی متوجه بشی. بین الطلوعین زمان طلاییه حتما باید بیدار باشی. و کارای مهمتو اون موقع انجام بده چون انرژی بالاست. مدیت رو اگه بزاری واسه اون موقع بیشتر تاثیر داره