2777
2789

یک آقا پسری هست که من حدود 6 ماه برا اشنایی باهم بودیم اینشون بخاطر من از اوایل اسفند رفت سربازی، من اونموقع فقط اینو دربارش میدونستم که یه مغازه شریکی با دوستش داره، قیافه و هیکل و ایناشم معمولیه من ازش خوشگل تر و خوش هیکل ترم ولی خب ملاک من قیافه و اینا نیست و بنظرم پسر خوشگلیه و به دل من نشست بعد ها فهمیدم بخاطر اینکه باباش تحت فشارش گذاشته برای سربازی حمایت مالیش نمیکرده و پول مغازه و اینا کارکرد خودش بوده الان چند وقتیه گیر داده برای خواستگاری و خانوادشم درمورد من میدونن خاله هاشو مامان و ابجیش، الان از طریق خودش متوجه شدم که پولدارن و نزدیک 4،5 تاخونه دارن که به غیر خونه خودشون که دوطبقس بقیش اجاره هست، تو همون پاساژم که کار میکرد مغازه عموهاش بود که بعد فهمیدم یکی دوتا مغازه ام بهشون ارث رسبده از طرف پدر بزرگش، الان من خانوادم جفتشون فرهنگی ان با یه خونه معمولی و دوتا ماشین ایرانی متوسط درمورد خانواده من کامل اطلاع داره ولی روم نمیشه بیام بگم این خونه و زندگی ما هست، میترسم خانوادش ناراضی باشن اونوقت جلو خانوادم شرمنده شم! چون مادرش که منو دید خیلی درمورد وضع مالیمون پرسید 

همین که گفتی هر دو فرهنگی هستن دیگه میشه فهمید وضعیت مالی رو اگه میان لابد راضی هستن نمیخاد خیلی پیگیر شی مگه اینکه خلافشو ثابت کنن

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همین که گفتی هر دو فرهنگی هستن دیگه میشه فهمید وضعیت مالی رو اگه میان لابد راضی هستن نمیخاد خیلی پیگ ...

اخه خودش چیزی نگفت و میدونم دوستم داره ولی قراری که گذاشت که با مامانش اشنا شم، مامانش خیلی پرسبد بابات چیکارست خونتون کجاست، چیا دارین 

اخه خودش چیزی نگفت و میدونم دوستم داره ولی قراری که گذاشت که با مامانش اشنا شم، مامانش خیلی پرسبد با ...

خب محض اشنایی پرسیده نمیدونم اگه فک میکنی اختلاف طبقاتی بعدا اذیتت میکنه به پسره بگو

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

اخه خودش چیزی نگفت و میدونم دوستم داره ولی قراری که گذاشت که با مامانش اشنا شم، مامانش خیلی پرسبد با ...

خب پرسیدن اینها که طبیعیه

تاپیک من با عنوان در جلسه خواستگاری چی بگیم رو بخون

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید.