2777
2789

از سختی هاش و تجربه هایی که داشتید بگید ؟

حتی اگه بچه طلاق هم هستید 🥲

من خودم خیلی احساس تنهایی میکنم ، همش حس میکنم هیچکی پشتم نیست که بهم کمک کنه ،اونم تو ۱۸ سالگی با این سن کم

مامانم که خیلی زحمت میکشه کارمیکنه ،اصلا وقت این‌چیزها رو نداره ، دلم هم براش خیلی میسوزه 

احساس میکنم اگه بابام زنده بود ، مامانم هم آنقدر سختی نمی‌کشید منم تواین سن افسرده و دپرس نمیشدم 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

معمولا تو سن شما اکثریت با پدرشون مشکل دارن و همه اش مینالنخدا رحمتشون کنه و مادرتون رو سلامت کنه .ق ...

من اصلا دختری نیستم که هر روز با بهانه جدید بنالم حتی خجالت میکشم بهش بگم فلان لباسو بخر 

ازبچگی ،قانع بودم ، یادمه مدرسه که بودم پنجم بودم ،صبحا مامانم میخواست توراه مدرسه واسم خوراکی بخره ،میگفتم نخر لقمه دارم دیگه 

مطمئنم اگر بابام هم بود ، قانع بودم 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من ۸ سالشه ، چند سال پیش پدرش فوت کرد الان خوبه فعلا ولی مدام نگرانم بزرگتر که بشه این خلا رو ح ...

خدارحمتش کنه عزیزم 

مراقب باش افسرده نشه یوقت 

خدارحمتش کنه عزیزم مراقب باش افسرده نشه یوقت

ممنونم خدا پدر شما رو هم بیامرزه

همه توانمو براش می‌ذارم باقیشو سپردم به خدا

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته ❤️M❤️

دختر من ۸ سالشه ، چند سال پیش پدرش فوت کرد الان خوبه فعلا ولی مدام نگرانم بزرگتر که بشه این خلا رو ح ...

راستی ازدواج دوم دارید ؟

به نظر من نداشته باشید بهتره ،مامانم ازدواج دوم داشت ، این ناپدری من لنقدر آدم عوضی بود روح و روان هممون بهم ریخت ،انقدر مامانم اذیت کرد 

من اصلا دختری نیستم که هر روز با بهانه جدید بنالم حتی خجالت میکشم بهش بگم فلان لباسو بخر ازبچگی ،قان ...

انشالله خدا بهترینها رو نصیبت کنه همیشه موفق باشی.همه مون یه خلاهایی داشتیم تو زندگی 

۱۹ سالمه از ۹سالگی... درد از یه حدی که بگذره گفتنی نیست

تقریبا همسن منی 

هعیی چرا فوت شد ؟؟ مشکل مالی بعدش پیدا نکردید؟ مامانت ازدواج کرد دوباره ؟

راستی ازدواج دوم دارید ؟به نظر من نداشته باشید بهتره ،مامانم ازدواج دوم داشت ، این ناپدری من لنقدر آ ...

نه، دقیقا از همین مسأله ترس داشتم که ازدواج نکردم دیگه

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته ❤️M❤️

تقریبا همسن منی هعیی چرا فوت شد ؟؟ مشکل مالی بعدش پیدا نکردید؟ مامانت ازدواج کرد دوباره ؟

یه سری چیزا شخصیه نمیشه گفت اما خب مادرم ازدواج نکرد و به هرچی داریم راضی ایم شکر

🎀😶

نه، دقیقا از همین مسأله ترس داشتم که ازدواج نکردم دیگه

وای خیلی خوب کاری کردین 

الان چی ؟مادرتون جدا شده؟

اره الان خداروشکر جداست