2777
2789
عنوان

شما باشید به مادرشوهرتون چی میگید

326 بازدید | 25 پست

قراره فامیلاش بیان خونمون، اول زنگ زد بذار بیان خونه ما، منم گفتم نه خونه ما بیان بهتره. 

به هرحال دوست داشتم خونم رفت و امد باشه، مهمون برکت میاره

دوباره اومده خونم دکور خونمو بهم میزنه. خیلی حس بدیه و احساس میکنم خیلی بی احترامی میکنه به سلیقم. 

بارها اومده نظر داده و من گفتم این جوری دوست دارم. 

مثلا گلدونامو یکی یکی اورد گذاشت روی بخاری ببینه کدوم بیشتر بهش میاد. 

بدون اجازم

منظورش اینه فامیلام میخوان بیان سلیقه و خونه داریت بده؟ چجوری جواب بی احترامیشو بدم؟ 

توجهی نکن

همینکه بعد دوباره سرجاش بذاری خودش میفهمه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو نهههه مادر جون اینجوری ک اصلا قشنگ نیست مگه ادم اینو اینجا میذاره لطفا ب دکور خونم دست نزن ک ناراحت میشم خونم هرجوریه بذار باشه مگه برای بازرسی خونم میان بمردم چه خونم چجوربه کاری نداشته باشین به وسایلام من اینجوری ک هست دوستدارم 

اگ میخواین وسایلامو بهم بزنین اصلا نمیخواد بیان

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
بگو نهههه مادر جون اینجوری ک اصلا قشنگ نیست مگه ادم اینو اینجا میذاره لطفا ب دکور خونم دست نزن ک نار ...

اصلا حرف اونا رو نزد. تو سکوت رفت اینکارو کرد. نمیدونم چرا اینجور مواقع لالم. 

مامانم یود راحت بهش میگفتم دست نزن. اونو روم نمیشه. 

ولش كن بخاطر اين مسائل بي ارزش نه اعصاب خودتو خورد كن نه به خودت زهرمار كن مهمون داريتو فك كن اونم م ...

باشه. اخه این یک صدم کارای مادرشوهرمه

مادرم کجا و این کجا

اصلا حرف اونا رو نزد. تو سکوت رفت اینکارو کرد. نمیدونم چرا اینجور مواقع لالم. مامانم یود راحت بهش می ...

خو توام باید خودتو بزنی بپرویی چجور اون پروعه

امروز تودکورخونت دخالت میکنه فردا یچیز دیگه

بذار بفهمه ناراحت میشی کاربتو نداشته باشه 

درسکوتم انجام میده تادیدی حرفتو بزن 

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
باشه. اخه این یک صدم کارای مادرشوهرمهمادرم کجا و این کجا

اصلا مادر چه کارداره ب خونه زندگی  ادم

اره دیگه 😔

اصلا بگو اقا من بدسلیقم خیلی سلیقم خرابه همینه ک هست کسی کار ب دکورم نداشته باشه من بمادرخودمم اجازه نمیدم

کارداشته باشه دکور خونم خط قرمزمه ناراحت میشم

یبارک وایسی جلوشون خودشونو جمع میکنن

بذا اصلا ناراحت بشن دست ازسرت بکش

گاهی ناراحت شدن بقیه ارامششونو برمیگردونه حدومرزو بهشون میفهمونه

بگو اونی ک باید پسندیده بقیش مهم نیست

تاکی دخالت میخوان کنن