2777
2789
عنوان

شما باشید به مادرشوهرتون چی میگید

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 25 پست
بخاطر شوهرماینکارو کردم. خانوادش میخوان شوهرم منزوی بشه و از چشم فامیل بیافته

یعنی چی منزوی بشه مگه الکیه

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
بخاطر شوهرماینکارو کردم. خانوادش میخوان شوهرم منزوی بشه و از چشم فامیل بیافته

پس همونه دکورتو خراب میکنه بگن زنش چ بدسلیقس؟

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا بگو اقا من بدسلیقم خیلی سلیقم خرابه همینه ک هست کسی کار ب دکورم نداشته باشه من بمادرخودمم اجازه ...

وای خدا انقدر دلم میخواد همه ی این حرفارو بزنم، اما خیلی ترسوام. مثلا یموقع دلش نشکنه. یموقع ناراحت نشه. درحالیکه خیلی دلمو شکونده ها

صبح بهش میگم نیمرو بزنم؟ با پررویی میگه نه تکراریه دیرپز خوردم. خب شاید من نداشته باشم چیزی تو یخچالم. 

بخدا من خونشونم اینطوری بگه میگم هرچی خودتون میخورید و راحتید منم همونو میخورم

سلام گلی

امیدوارم همیشه در همین حد باشه مسائل

اگر تاپیکای مادرشوهر رو بخونی ، دیگه اینا واست کوچیک و بی اهمیت میشه

رها کن و بگذر که آرامش در همینه

مهمونی خوش بگذره🌸

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
سلام گلیامیدوارم همیشه در همین حد باشه مسائلاگر تاپیکای مادرشوهر رو بخونی ، دیگه اینا واست کوچیک و ب ...

سلام عزیزم ممنونم

اره حق داری. چون ناراحتیم ازش زمینه داره من کوچکترین کارشو گفتم. 

خیلی دوست دارم به ارامش برسم. از دست دروغا و کارهاش همش در عذاب و استرسم. میخوام زندگی شادی داشته باشم، رابطمو باهاشون خوب کنم. اما همیشه با بدجنسی ناامیدم میکنه. 

مرسی که انرژی مثبت بهم دادی، خیلی دوست دارم زندگی شادی داشته باشم و کارهاشو نادیده بگیرم. برام دعا کن🙏

سلام عزیزم ممنونماره حق داری. چون ناراحتیم ازش زمینه داره من کوچکترین کارشو گفتم. خیلی دوست دارم به ...

بله حق باشماست زمینه ها باعث حساسیت میشه

درک میکنم مهربون

همین پریشب شوهرم و خواهربرادرش جلسه گذاشتن به مادرشون تذکر میدادن با زبونش باعث رنجش همه نشه

طبیعتا وقتی بچه هاش دلخورن ، عروسا هم بیشتر

اما من و عروس دوم معمولا سکوت می کنیم یا خودمون رو می زنیم به اون راه 

عروس اول سریع واکنش شدید نشون میده و این باعث شده سالها بینشون تنش باشه 

وقتی جواب نمیدم اولش تو فکر میرم که باید اینو میگفتم اونو میگفتم چرا سکوت کردم

اما بعد که می گذره و دفعه بعد می بینمش میگم خوب شد چیزی نگفتم روابط حسنه بمونه

به هر حال اینا رو نمی تونیم تربیت کنیم 

با چشم پوشی  خودمون رو پیش خدا و بعدم همسر عزیز کنیم ☺

الهی در آرامش باشی و بهترینا واستون پیش بیاد 😘

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
بله حق باشماست زمینه ها باعث حساسیت میشهدرک میکنم مهربونهمین پریشب شوهرم و خواهربرادرش جلسه گذاشتن ب ...

منم مثل شما. کاش معجزه بشه، خودشون تموم کنن این بازی کثیفو😑

من فعلا جاری ندارم. امیدوارم زودتر جاری دار بشم، یکم سرش مشغول زندگی اون بشه

وای خدا انقدر دلم میخواد همه ی این حرفارو بزنم، اما خیلی ترسوام. مثلا یموقع دلش نشکنه. یموقع ناراحت ...

دیگه بالاخره یبار ک بخودت جرات بدی ازاون ببعدراحته همون اولش بنظرمیاد سخته ولی یبار انجام بده میبینی چه خوبه چه راحت بودخودمو اذیت کردم

بعد ناراحتم شد گارد بگیر نذار حرف بزنه بگومگه من چی گفتم مگه چکار کردم شماهم معطلین ازکاه کوه بسازین خودتو بزن ب مظلومیت 

منم مثل شما. کاش معجزه بشه، خودشون تموم کنن این بازی کثیفو😑من فعلا جاری ندارم. امیدوارم زودتر جاری ...

شما خوش قلبی

بخاطر شوهرت مهمون دعوت می کنی

حرف میشنوی بخاطراینکه یه بزرگتر دلش نشکنه جواب نمیدی 

احترام دلخواهت رو نمیبینی و به کمال احترام می گذاری

اینها نتیجه میده عزیزم

جوانه میزنه و درخت پر باری میشه💜💚💛

شما چرا به زوز میخوایی فامیلهای همسرت رو دعوت کنی؟ دیدی که مادرشوهرت دوست نداره حتما یه چیزی میدونه که میگه نیان خونه ی شما شاید فامیلاشون از اونهای هستن که الکی حرف در میارن مادرشوهرت هم از استرس این کارها رو میکنه

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست