2777
2789
چون مملکت بی صاحبه خدایی هیچی ازشون بعید نیست

گیریم تو رو پیاده کرده

فکر کردی میتونه مسافر بگیره؟  

اون وقتی سفر قبول کرده باید تا مقصد بره تا بتونه سفر بعدیو بگیره، اصلا نمیتونه سفر جدید بگیره میگه اول برو مقصد، حتی اسنپم نمیتونع خاموش کنه😂 

خب طرف باید خر باشه پیادت کنه😂 

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

از بس کرایه ها پایین متاسفانه اسنپ قیمت سه سال قبل رو میزنه من سه سال پیش ماشین اسنپ گرفتم قم برم کربلا 

150 

الان میخوام برم همون قیمته تازه 130 هم میزنه 

به جایی که ببره بالا آورده پایین 

خب برا راننده نمیصرغه مجبوره بگه لغو بزن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینو بگومن اینجا دارم از استرس میمیرم 😐💔اینجا میگن تاپیک فیک زدی

عزیزم 🥺🥺

ب امنیت سفر بزنگ 

ب خونوادت اطلاعات ماشین رو بده

بزنگن ۱۱۰ اولین پلیس راه جلوشو بگیره 

ادم بشن این راننده ها دیگه بخاطر سود ببشتر با مسافر این کارو نکنن

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
همینو بگومن اینجا دارم از استرس میمیرم 😐💔اینجا میگن تاپیک فیک زدی

چرا استرس داری؟ 

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

اینجوری بگه که اگه خدای نکرده قصدی داشته باشه یهو ممکنه چاقو بکشه بهتره سنجیده عمل کنه

وای نگو خدا نکنه

ولی بهتره نا محسوس بگه خونوادش یا دوستش اطلاعات بدن پلیس جلو ماشینو بگیره

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
به پشتیبانی پیام‌بده

بابا اینقدر گندش نکنید خدایی

من گفتم به راننده بگه شروع سفر بزن، این همینجوری نشسته با خودش فکر و خیال😂

بعضی وقتا یادشون میره، بهشون بگید یادتون رفت دکمه شروع سفر بزنید