2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یک ساعته که تو ماشینم اما شروع سفر نزده

یعنی چی

حالا خوبه جریان الهه هنوز داغه

بجای جلب اعتماد مسافر ابن کارا چیه

ادم استرس میگیره

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

الان بگو اقا سفرو تایید میکنی یا زنگ بزنم پلیس؟

من همین الان زنگ میزنم پشتیبانی اسنپ و گزارش میدم اگر تایید نکنید

-کاربری دست 2 نفر- یه دختر 19 ساله و یه خانوم مستقل- اگه همینجوری با خودتم دعوا داری و میخوای دق و دلی قیمت دلار و طلا رو هم سر من خالی کنی؛لطف کن ریپ نزن بخدا حوصله دعوا ندارم . به جاش سر راه دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن💜👍

هنوز سفر رو تایید نکرده

چجوری سفر تایید نکرده میگه لغو کن شمارش برای شما و برعکس نمیره که 

باید قبول کنه تا بهت زنگ بزنه بگه لغو کن 

ضمنا کمیسیون این سفر نده از قبلی یا سفر بعدی کسر میکنن 

یا حساب اسنپ مسدود میکنن بهش سفر نمی‌دن 

بببین اون برای وقتیه ک نزدیک شده ب مقصد، اصلا خوده اسنپ خود جوش وقتی نزدیک میشه پیشنهاد سفر بعدیو خو ...

این فک کنم چون قبلیو تایبدشو نزده پیشنهاد سفرا میاد براش

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
میگه ۱۲۰ تومن از کرایه سفرو اسنپ میگیره اما اگه لغو کنی برای خودم میشه احساس میکنم دروغ میگه آخه ما ...

نه راس میگه

اسنب کمیسونش بالاس

جان منی تو پسرم❤(گل پسری دارم چشم رنگیه سرخ و سفیدوتپلیه ی)😍❤🧿
الان بگو اقا سفرو تایید میکنی یا زنگ بزنم پلیس؟من همین الان زنگ میزنم پشتیبانی اسنپ و گزارش میدم اگر ...

اینجوری بگه که اگه خدای نکرده قصدی داشته باشه یهو ممکنه چاقو بکشه بهتره سنجیده عمل کنه