2777
2789
یه مدت این کارو میکردم بعد طرف هنوز به مقصد نرسیده پایان سفر میزدبه خاطر همین جدیدا نقد میدم

اصلا مگه میشه به مقصد نرسیده پایان بزنه؟ 

امکان نداره، اپیکیشنش اجازشو نمیده میگه تو هنوز نرسیدی مقصد، باید نزدیک بشی ب مقصد

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب قبلش نگفت از اول سوار شدن تا الان هنوز سفر رو تایید نکردهوسط جاده گفت

لغو نکنیا خطر ناکه

اطلاعات راننده و ماشبن رو برا یکی از اعضای خونوادت بفرست

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
خب قبلش نگفت از اول سوار شدن تا الان هنوز سفر رو تایید نکردهوسط جاده گفت

مگه میشه سفر رو تایید نکرده باشه؟! خدایی تاپیکت فیک نیست؟؟ اگه فیکه رو اعصابمون نرو پربازدید شدن ارزش ناداره

میگه ۱۲۰ تومن از کرایه سفرو اسنپ میگیره اما اگه لغو کنی برای خودم میشه احساس میکنم دروغ میگه آخه ما ...

بگو تو داری آگاهانه کار میکنی این دیگه به ما مربوط نیست،به هیچ عنوان لغو سفر نزنید

پرسپولیسی دو آتیشه

برای من مسافر جدید می‌گرفت برای منو پایان سفر میزد

بببین اون برای وقتیه ک نزدیک شده ب مقصد، اصلا خوده اسنپ خود جوش وقتی نزدیک میشه پیشنهاد سفر بعدیو خودکار میده و میتونه لغو کنه

ولی وقتی وسط راهه نه میتونه لغو کنه، نه میتونه مسافر بگیره، اصلا پیشنهاد براش نمیاد، این تو رو پیاده میکنه میره سراغ مسافر بعدی

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

وسط جاده قم تهران پیاده شه آدم ؟

همون اول باید میگفتن نه وسط جاده بگن 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.