2777
2789

سلام خانما من تو ۶ هفته رشد جنینم متوقف شد و ۱۲ هفتگی سقط کردم که برای بقایا ساکشن شدم 

الان ۲۵ روزه میگذره و بعد رابطه که ت ح ر ی ک میشم تخمدان سمت راستم درد میگیره که قابله تحمله 

اما نگرانم کسی تجربه اش رو داره 

زندگی با همه خوب و بدش میگذره

متاسفم عزیزم بابت سقطت 

این دردا عادیه 

بهرحال یه چیزی کنده شده از رحمت 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

منم اینجوری بودم رفتم دکتر گفت بدنت ًعیف شده تامیتونی تقویت کن.

منم خرما شیره ی انگور چیزای گرمی زیاد میخوردم موقع پریودی اجرگرم میکردم میذاشتم ب کمرو شکمم.

من دوتا اینجوری سقط داشتم نابود شدم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متاسفم عزیزم بابت سقطت این دردا عادیه بهرحال یه چیزی کنده شده از رحمت

خیلی ممنون عزیزم 

کلا احساس خالی بودن به بدنم دارم حس خوبی نیست 

منم اینجوری بودم رفتم دکتر گفت بدنت ًعیف شده تامیتونی تقویت کن.منم خرما شیره ی انگور چیزای گرمی زیاد ...

آخ خدای من .....خیلی حس و حال بدیه 

همش دعامیکنم بدنم برگرده به قبل 

تا رابطه برقرار میکنیم من لکه میبینم 

خیلی متاسفم از ته دل امیدوارم به زودی خدا برات جبران کنه این دردها تا مدتی هست متاسفانه ، خیلی خودت ...

خیلی ممنون عزیزم 

من نمیتونم بی تحرک باشم کلا درگیر انجام کاریم 

خیلی ممنون عزیزم من نمیتونم بی تحرک باشم کلا درگیر انجام کاریم

ولی رعایت نکن 

منم مثل شما بودم و متاسفانه بعد چند وقت بدنت کم میاره و دردهاتم دیرتر خوب میشه 

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
آخ خدای من .....خیلی حس و حال بدیه همش دعامیکنم بدنم برگرده به قبل تا رابطه برقرار میکنیم من لکه میب ...

اره سخته تا یکی دوماه حسابی مراقبت کن دکتر ب من گفته بود تا۶هفته رابطه نداشته باشم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
ولی رعایت نکن منم مثل شما بودم و متاسفانه بعد چند وقت بدنت کم میاره و دردهاتم دیرتر خوب میشه

خب بعد کی پریود شدین بدنتون به قبل برگشت؟

بعد اون سقطها باردار شدین؟

باای وی اف

خب بعد کی پریود شدین بدنتون به قبل برگشت؟

من تا بوده پریودام نامنظم بوده ولی خب از اونجایی که رعایت نکردم و یه سری مشکلات پزشکی دیگه باردار شدم ولی نمی موند 

الآن دوباره باردارم و امیدوارم این یکی بدون مشکل تا آخر پیش بره

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚