sivandi مدیر عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 733 عنوان خواهشا کسانی که سقط جنین داشتن راهنمایی میکنن | مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 17 پست سلام خانما من تو ۶ هفته رشد جنینم متوقف شد و ۱۲ هفتگی سقط کردم که برای بقایا ساکشن شدم الان ۲۵ روزه میگذره و بعد رابطه که ت ح ر ی ک میشم تخمدان سمت راستم درد میگیره که قابله تحمله اما نگرانم کسی تجربه اش رو داره زندگی با همه خوب و بدش میگذره 1404/03/17 | 09:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sivandi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 733 من تا بوده پریودام نامنظم بوده ولی خب از اونجایی که رعایت نکردم و یه سری مشکلات پزشکی دیگه باردار شد ... انشالله عزیزم به خوبی پیش بره و سالم بغلش کنی زندگی با همه خوب و بدش میگذره
آریانه عضویت: 1390/05/22 تعداد پست: 13035 انشالله عزیزم به خوبی پیش بره و سالم بغلش کنی ممنونم قشنگم ان شاالله خدا بهترین ها رو برات رقم بزنه و خیلی زود این سختی ها رو با شیرینی برات جبران کنه و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
sivandi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 733 ممنونم قشنگم ان شاالله خدا بهترین ها رو برات رقم بزنه و خیلی زود این سختی ها رو با شیرینی برات جبران ... انشاالله زندگی با همه خوب و بدش میگذره