2777
2789

اگر شوهرتون بخواد با دوستای مجردش بره شمال و یه شب هم بمونه، قبول میکنید؟

چند وقت یه بار بره باهاش مشکل ندارین؟

من از وقتی ازدواج کردیم ازش خطایی ندیدم اما میدونم زمان مجردیش شیطنت زیاد داشته و دوستای مجردش هم همینطوری ان تقریبا.

نگید قبول کن خودتم برو سفر، چون فعلا شرایطشو ندارم و حس خوبی هم به رفتنش ندارم

اصلا نظر بقیه مهم نیست 

خودت حس خوبی نداری نزار 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نظر بقیه مهم نیست خودت حس خوبی نداری نزار

نمیدونم چی بگم

قبلا حرفشو زدیم و میدونه دوس ندارم

اما دوستاش پشت تلفن اصرار میکنن 

اینم میاد دوباره میگه بهم.

راستش با توجه به گذشته‌ش، اعتماد ۱۰۰ از ۱۰۰ بهش ندارم که دلم راضی باشه اما نمیتونم اینقدر رک بگم بهت اعتماد ندارم

بستگی به خودت داره. اگه حس خوبی بهش نداری، باید باهاش صحبت کنی و از نگرانی‌هات بگی. هر کسی تحمل و شرایط متفاوتی داره. اگه از گذشته شوهرت مطمئنی، باید یه توافقی پیدا کنید که هم‌چنان احساس امنیت کنی. اما بذار روراست باشه، هر وقت یه مدت طولانی از هم دور باشین، ممکنه حس‌هات تغییر کنه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

فقط اینکه اول ببین شوهرت از وقتی داری باهاش زندگی میکنی خطایی کرده یا نه چون بعضی مردا بعد ازدواج درست زندگی میکنن و مثل گذشته نیستن،به هر حال متاهلی دلیل نمیشه صد در صد تمام اوقاتش با شما باشه گاهی نیازه هر کدوم برای خودتون وقت بذارید با دوستانتون برید بیرون یه هوایی عوض کنین،ازدواج کردین اسیری که نرفتین