2777
2789

اول از همه اگه تاپیک قبلیمو نخوندین اول اون رو بخونین چون خیلی مهمه. طولانیه ولی خیلی مهمه. 

هیچوقت گوشیتون رو به کسی ندین. حتی برای زنگ زدن. اگه بدونین هک کردن گوشی چه راحت شده. فقط با وارد کردن یه کد میتونن گوشیتون رو شنود کنن. میتونن راحت وارد اکانت اینستاگرام و تلگرامتون بشن و روی گوشی خودشون داشته باشنش. علاوه بر این گوشی یه چیز شخصیه و اصلا هیچکس نباید وارد حریم آدم بشه. چون اونجوری مرموز بودن و جذابیتتون از بین میره. دوست پسرتون اگه بره سر گوشیتون خیلی چیزا درموردتون میفهمه که از جذابیت شما کم میکنه چون دیگه به اندازه ی قبل مرموز نیستین. همچنین ممکنه چندتا از نقطه ضعف ها و شکست هاتونم بفهمه. کلا مراقب باشین رو گوشیتون چیا دارین. همیشه در نظر بگیرین که یه نفر ممکنه تمام اینا رو ببینه. پس تا جای ممکن شکست ها ضعف ها حقارتها و مشکلاتتون رو توی گوشیتون نذارین. اگر هم دارین پاکش کنین. سابقه ی سرچتون رو همیشه پاک کنین. اصلا بزارین روی حالتی که خودش ذخیره نکنه. اگه چت هایی دارین که توش شکست خوردین یا تحقیر شدین حتما پاکش کنین. هیچوقت عکسای ناجور از خودتون نگیرین. چه پو*رن چه عکسای سمی که توش بد افتادین. اگرم میخواین عکسایی که توش بد افتادین رو نگه دارین بریزین تو هارد و از رو گوشی پاکش کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه سخت گیرین

من ن گوشیم رمز داره

اینا به کنار

دو نفر از دوستام رمز اینستام رو دارن

اینم به کنار یکیشون رسما رمز ایمیلم رو داره اون‌یکی رو اکانت تلگراممه 

خودم رو اکانت اینستای دوستمم سم خالص

✝ Christian/ یهو ممکنه بمیرم هر آن .

چه سخت گیرینمن ن گوشیم رمز دارهاینا به کناردو نفر از دوستام رمز اینستام رو دارناینم به کنار یکیشون ر ...

عزیزم تو چیزی برای از دست دادن نداری خیلی خوبه   ولی استاتر داره

من همه رو توی قسمت سکیور فولدر میذارم خودشم بکشه نمیتونه بازش کنه چون هزارتا رمز گذاشتم 😁 دقیقا من اصلا گوشیمو نمیدم بهش میگم تو شورتت رو میدی به دوستت بپوشه؟میذاری مسواکتو بقیه استفاده کنن؟منم گوشیمو نمیدم عکسا و چتایی با دوستام و خانوادم هست که شاید نخوام تو ببینی منم به تو احترام میذارم دست به گوشیت نمیزنم

عزیزم تو چیزی برای از دست دادن نداری خیلی خوبه ولی استاتر داره

ابرو شرف ندارم کلا🙁💔😂

این که میگه عکس چیزی از خودتون نگیرید

والا من عکس با نیم تنه دارم خودم مبفرستم برا دوستام نظر بدن

چه سخت گیرینمن ن گوشیم رمز دارهاینا به کناردو نفر از دوستام رمز اینستام رو دارناینم به کنار یکیشون ر ...

تو در نظر نمیگیری که همون دوست ممکنه یه روزی تبدیل به دشمنت بشه.‌ شاید روی اینستات هیچی نداری که واست مهم نیست. شایدم داری ولی بی احتیاطی. اما در کل از من به تو نصیحت . همیشه درنظر بگیر که یه نفر ممکنه روزی بهت خیانت کنه. و اینکه تاپیک قبلیمو حتما بخون خیلی مهمه. طولانیه ولی مهمه و خیلی به دردت میخوره. الان حال نداری فردا بخونش

تو در نظر نمیگیری که همون دوست ممکنه یه روزی تبدیل به دشمنت بشه.‌ شاید روی اینستات هیچی نداری که واس ...

سخت میگیری اینم میگم هنو

روی اینستام کلی چت دارم ولی فوقش نوشتم آقام منو با شلنگ زد دیگه فراتر از این چرت و پرتا نی

بعدش رمزو عوض میکنم خودمم دستگاه دیلیت میکنم دیگه کاری نداره اینا:(

ابرو شرف ندارم کلا🙁💔😂این که میگه عکس چیزی از خودتون نگیریدوالا من عکس با نیم تنه دارم خودم مبفرست ...

عزیزم آبرو شرف شوخی نیست‌. شوخی و خنده و مسخره بازی تا یه جایی خوبه ولی زیادی که صمیمی بشی دیگه طاقت خیانت رو نداری. و خیلی راحت آسیب میبینی.‌ تاپیکمو بخونی میفهمی چرا

چون سنت کمه عزیزم

بعدها همسرت بچهات شغلت داراییت همه و همه نقطه ضعف و قدرتن

به اسونی راهی برای فضولی تو زندگیت نمیزاری

مامان دوتا گل پسر

سخت میگیری اینم میگم هنوروی اینستام کلی چت دارم ولی فوقش نوشتم آقام منو با شلنگ زد دیگه فراتر از این ...

اتفاقا خیلی مهمه. اینکه یه نفر تو رو با شلنگ زد یه خاطره ی تحقیر آمیزه و نقطه ضعفته. ضعفتو به طرف نشون بدی شاید الان باهم بگین و بخندین اما روزی که بهت خیانت کنه زندگیت سیاه میشه. اگه فکر میکنی من دارم زیادی سخت میگیرم حتما تاپیک پنجمم رو بخون. کاملا قانع میشی که چرا این حرف رو میزنم. طولانیه ولی خیلی خیلی مهمه. تا آخرش رو بخون بلکه شاید از خواب نازت بیدار شی

عزیزم آبرو شرف شوخی نیست‌. شوخی و خنده و مسخره بازی تا یه جایی خوبه ولی زیادی که صمیمی بشی دیگه طاقت ...

عشقم شما آدم مذهبی ای هستی یا حداقل مرز های خودت رو داری من مرز خاصی ندارم در مورد پوشش توی اینستا یا کلا سوشال مدیام

اتفاقا خیلی مهمه. اینکه یه نفر تو رو با شلنگ زد یه خاطره ی تحقیر آمیزه و نقطه ضعفته. ضعفتو به طرف نش ...

عزیزدلم یکم این لحن تحقیری ات رو کمتر کن 

فعلا بنظرم شما میخوای با شلنگ منو بزنی  

ولی اگر چیز شخصی ای داری اره ولی کلا زندگیم پهن بوده پیش‌ همه

چون سنت کمه عزیزمبعدها همسرت بچهات شغلت داراییت همه و همه نقطه ضعف و قدرتنبه اسونی راهی برای فضولی ت ...

عزیزدلم من همین الان کار می‌کنم

ازدواج هم اگر بکنم صد درصد میخوام با انسانی باشه که بهش چشم بسته اعتماد بکنم راجب بچه هم نمیخوام بدنیا بیارم