2777
2789
عنوان

هیچوقت گوشیتون رو ندین دست دوست پسرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 32 پست
اتفاقا خیلی مهمه. اینکه یه نفر تو رو با شلنگ زد یه خاطره ی تحقیر آمیزه و نقطه ضعفته. ضعفتو به طرف نش ...

کاملا موافقم باهات

چنین مسائلی رو نباید گفت

تجربه ثابت میکنه چرا

پس بهتره ادم از تجارب دیگران درس بگیره قبل اینکه خودش تجربه کنه و کار از کار گذشته باشه.

Intj- 

عشقم شما آدم مذهبی ای هستی یا حداقل مرز های خودت رو داری من مرز خاصی ندارم در مورد پوشش توی اینستا ی ...

مذهبی کجا بود. من دارم درمورد یچیز دیگه حرف میزنم تو یچیز دیگه داری میگی. من دارم عکس لخت رو میگم نباید رو گوشیت باشه. وگرنه عکسای بی حجابی که توش خوب افتادی اتفاقا خیلی عالیه و از نظر سلیقه ی من حتما باید باشه چون جذاب تر به نظر میای. من دارم به اینکه آدم باید قدرتمند به نظر بیاد فکر میکنم تو اصلا فازت یچی دیگست. ولش کن تو هرکار خودت میخوای بکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مذهبی کجا بود. من دارم درمورد یچیز دیگه حرف میزنم تو یچیز دیگه داری میگی. من دارم عکس لخت رو میگم نب ...

اها

بحث قدرتمند بودنه 

از اول میگفتی خو خویشک

من بیشتر رو بحث دلقک بازی و کلا مسخره بازی ام

کلا فازمون به فاز هم نمیخوره💔

✝ Christian/ یهو ممکنه بمیرم هر آن .

مذهبی کجا بود. من دارم درمورد یچیز دیگه حرف میزنم تو یچیز دیگه داری میگی. من دارم عکس لخت رو میگم نب ...

اسی از کجا بفهمیم گوشیمون هک شده ؟ شنود داره یا نه؟

من گوشیم یه مدت دست یکی بود از اونموقع انگار شک دارم 

راهی برای چک کردنش هست؟

دقیقا وقتی یخورده تودار باشی و همه چیتو ندونن بیشترم بهت احترام میذارن و ازت میترسن اما وقتی زیادی بذاری تو زندگیت دخالت کنن دیگه جدی نمیگیرنت حتی وقتایی ک باید بگیرن. بعدشم بخوای تغییر کنی بازم جدی نمیگیرنت و به مسخره میگیرن حتی اگه توی شرایط بدی باشی.. کلا درک نمیکنن.

پس همون بهتر ادم حد و مرز داشته باشه.

و اینکه یکی از دوستام یه مسئله عادیو راجب ارتباطش با یه نفر با کسی درمیون گذاشته بود و طرف از همون برای دور زدنش استفاده کرد به خاطر اهداف خودش. و اونجا بود که فهمیدم از چیزایی که حتی ادم فکرشم نمیکنه راحت میشه سو استفاده کرد و با اینکه تودار بودم بازم بیشتر احتیاط کردم

Intj- 

مرسی ک چت و نصفه ول کردین 

از اول میگفتن خب تعریف نمیکردم  

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

اسی از کجا بفهمیم گوشیمون هک شده ؟ شنود داره یا نه؟ من گوشیم یه مدت دست یکی بود از اونموقع انگار شک ...

به شماره خودت زنگ بزن اگه بوق خورد گوشیت داره شنود میشه.برای باطل کردنشم باید یه کدی رو وارد کنی تو اینترنت بزنی میاره

من که جواب دادم. خودت رفتی

یه خب نوشتی رفتی 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

به شماره خودت زنگ بزن اگه بوق خورد گوشیت داره شنود میشه.برای باطل کردنشم باید یه کدی رو وارد کنی تو ...

بوق نخورد فقط گفت در حال حاضر برقراری ارتباط ممکن نیست اون یکی سیم کارتم هم گفت اشغال است بعد پیامک اومد

تو زنگ میزنی چی میگه؟ 

بوق نخورد فقط گفت در حال حاضر برقراری ارتباط ممکن نیست اون یکی سیم کارتم هم گفت اشغال است بعد پیامک ...

من میزنم خودش قطع میشه اصلا بوق نمیخوره. قبلا هم یه سیمکارت دیگه داشتم اشغال میزد. فکر کنم همین که بوق نمیخوره نشون میده که شنود نمیشی. حالا اگه نگرانی از یه متخصص هم بپرس