2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام و داداشم وصل کرده بود دکتر براشون مثکه همونجا که بعد 48 ساعت بری دکتر نتیجه رو بهت میگه

مشکلشون چی بود؟ جوابش که اومد چی نوشته بود؟

کل اون تایم بیمارستان بودن یا اومدن خونه؟

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

تعداد ضربان 

میزان فشار هر یک ساعت ثبت میکنه 

اریتمی قلب یا همون ضربات نامنظم قلب تشخیص میده

بسلامتی سه لاشی     قاضی، متهم، ناشی                بسلامتی سه دلبر      مادرم، پدرم، عشقم.                    بسلامتی سه همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم                    بسلامتی سه مکان   خونه، قبرم، قلبش❤️                                      

تعداد ضربان میزان فشار هر یک ساعت ثبت میکنه اریتمی قلب یا همون ضربات نامنظم قلب تشخیص میده

بله میدونم دخترم ۶ ماه پیش وصل کرد کیوتی بلند نشون داد، الان باز میخوام فردا براش وصل کنم خیلی استرس دارم

بله میدونم دخترم ۶ ماه پیش وصل کرد کیوتی بلند نشون داد، الان باز میخوام فردا براش وصل کنم خیلی استرس ...

استرس نداره اگه مشکلی باشه درمان میشه

بسلامتی سه لاشی     قاضی، متهم، ناشی                بسلامتی سه دلبر      مادرم، پدرم، عشقم.                    بسلامتی سه همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم                    بسلامتی سه مکان   خونه، قبرم، قلبش❤️                                      

مشکلشون چی بود؟ جوابش که اومد چی نوشته بود؟کل اون تایم بیمارستان بودن یا اومدن خونه؟

داداشم فشارخون گرفته بود و حالا نمیدونم واقعا نیاز بود یا دکتر الکی خواست خرج بتراشه 

بابام هم یه سکته ای رد کرده بود که بیشتر مغزی بود ماجرا ولی عموم واسه اطمینان گفت ببریمش پیش دکتر قلبش و بردن و هولتر بست و بابامو فرستاد خونه 

داداشمم اومده بود خونشون 

اخه بابای من هم سابقه عمل قلب باز داشت هم حدود یه سال دو سال قلبش انژیو کرده بود و استنت و اینا داشت تو قلبش

استرس نداره اگه مشکلی باشه درمان میشه

یک هفته اس کارم شده گریه، فردا نوبت دکتر داره اگه کیوتیش تایید بشه دیونه میشم

شما درباره کیوتی اطلاعی دارید؟

داداشم فشارخون گرفته بود و حالا نمیدونم واقعا نیاز بود یا دکتر الکی خواست خرج بتراشه بابام هم یه سکت ...

من فک کردم نگه میدارن پارسال دخترم بستری بود وصل کردن فک کردم امسالم بستری میکنن

ممنونم انشالله هردوشون سلامت باشن

یک هفته اس کارم شده گریه، فردا نوبت دکتر داره اگه کیوتیش تایید بشه دیونه میشمشما درباره کیوتی اطلاعی ...

اره "QT یه اختلال هست که فکر کنم مادرزادی هست و باعث ضربات نامنظم میشه ولی درمان داره نترس ابجی 

جواب هولتر معمولا چند روز تا یه هفته میاد. هولتر مشکلاتی مثل تپش نامنظم قلب، توقف‌های کوتاه قلب، یا ضربان خیلی سریع یا کند رو نشون میده.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

اره "QT یه اختلال هست که فکر کنم مادرزادی هست و باعث ضربات نامنظم میشه ولی درمان داره نترس ابجی

از خودم به ارث برده، استرسم برای اینه نمیدونم کدوم نوعشه

جواب هولتر معمولا چند روز تا یه هفته میاد. هولتر مشکلاتی مثل تپش نامنظم قلب، توقف‌های کوتاه قلب، یا ...

از کجا میشه تشخیص داد کیوتی نوع چنده؟