2777
2789
یکیش پروپرانولول بود اون یکیش نمیدونمنه خودم هیچی مصرف نمیکنم

پرانول چیزی نیست عزیزم می‌شه به بچه داد اگر پزشک داده جای نگرانی نیست 

اگر جدی بود حتما برای شما و نورِ دیده‌تون داروهای مهم می‌نوشت و تاکید می‌کرد مصرف کنید 

به ف.ال نیک بگیر عزیزم و با خیال راحت فردا باقی پیگیری ها رو انجام بده ❤️ 

خوش خبر باشی، به منم نتیجه رو بگو 

می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچه‌های قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پرانول چیزی نیست عزیزم می‌شه به بچه داد اگر پزشک داده جای نگرانی نیست اگر جدی بود حتما برای شما و نو ...

ممنون عزیزم من درمان خودم رو اصلا پیگیری نکردم

استرسم از اینه چه نوعی از کیوتی رو داره دخترم، خودم حدسم رو نوع یکه

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

ممنون عزیزم من درمان خودم رو اصلا پیگیری نکردماسترسم از اینه چه نوعی از کیوتی رو داره دخترم، خودم حد ...

استرس نداشته باش عزیزم شاید اصلا نداشته باشه 

توی نوار قلبی که داده (یا هولدر) ضربانش چند بود یا بالاترین ضربانش چند بود؟ 

دکتر عمومی گفت این مشکل رو داره یا رفتید پیش متخصص؟

می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچه‌های قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

استرس نداشته باش عزیزم شاید اصلا نداشته باشه توی نوار قلبی که داده (یا هولدر) ضربانش چند بود یا بالا ...

نوار قلب ۶ ماه پیشش بعد از اون غش مشکل داشت اما هفته پیش نوار قلبش سالم بود

حداقل ۸۷ حداکثر ۱۷۲ 

۸ سالشه دکتر متخصص قلب کودکان ویزیتش کرد

استرس چرا؟داری پیشگیری یا درمان میکنی اصلا نباید نگران باشی

نگرانیم از اینه مشکل جدی باشه، مثلا جراحی یا باتری بخواد و اینکه نتونه زندگی نرمالی داشته باشه

۱۷۲ اگر در حین ورزش و فعالیت (دویدن، پله رفتن) نبوده از حد نرمال بالاتره 

ولی جای نگرانی نیست عزیزم دارید پیگیری می کنید ❤️

نگرانیم از اینه مشکل جدی باشه، مثلا جراحی یا باتری بخواد و اینکه نتونه زندگی نرمالی داشته باشه

نه عزیزم باطری برای کسایی می‌ذارن که ضربانشون پایین تر از حد طبیعیه یعنی زیر ۶۰ همیشه 

جراحی هم بستگی به نوع آریتمی داره (اگر داشته باشه) بعد از چندماه ببینن با دارو کنترل نمی‌شه پیشنهاد ابلیشن می دن و اونم هیچ مشکلی ایجاد نمی‌کنه حتی یک روز کامل هم بستری نمی‌کنن 

۱۷۲ اگر در حین ورزش و فعالیت (دویدن، پله رفتن) نبوده از حد نرمال بالاتره ولی جای نگرانی نیست عزیزم د ...

موقع ظهر بود داشت بازی میکرد، تا یک روز قبل از غشش ورزش رزمی سنگین میکرد، میتونه از اون باشه؟

نه عزیزم علم پیشرفت کرده و خیلیا با مشکلات قلبی زندگی نرمالی دارن نگران نباش اصلا

نه عزیزم باطری برای کسایی می‌ذارن که ضربانشون پایین تر از حد طبیعیه یعنی زیر ۶۰ همیشه جراحی هم بستگی ...

از وقتی فهمیدم یک هفته اس تا صبح رو سرش بیدارم نفساشو نگاه میکنم

موقع ظهر بود داشت بازی میکرد، تا یک روز قبل از غشش ورزش رزمی سنگین میکرد، میتونه از اون باشه؟

یک روز قبل رو مطمئن نیستم عزیزم اما در همون حین بازی و فعالیت اگر این ضربان ثبت شده احتمالا جای نگرانی نیست البته بازهم تشخیص پزشک مهمه من طبق تجربه خودم می‌گم 

از وقتی فهمیدم یک هفته اس تا صبح رو سرش بیدارم نفساشو نگاه میکنم

هیچ اتفاقی نمیفته عزیزم نگران نباش 

استرست به بچه منتقل می‌شه، اذیت نکن خودتو