مگه اونا دلخوشیشون چیه بجز لوازم تحریر و این چیزای جینگول؟
خود من همیشه حتی تا این سن با یه خروار جنس از لوازم تحریری میام بیرون همیشه هم راضی و خوشحالم بعد شما توقع دارید بچه ابتدایی با این کارتون اقتصاد رو یاد بگیره؟ الان وقتشه؟ فقط بچه رو عقده ای بار میارید
از من گفتن بود!
غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خوبه پدر و مادر برای بچه هاشون بخرن لوازم التحریر، اسباب بازی و...
ولی یه وقت هایی پدر و مادر پول ندارن دوست دارن بخرن نمیتونن
بر بانیان تورم لعنت که باعث شدن همه مشکلات مالی داشته باشن
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید
همه چیزم تامین باشه تلاش کردن واسه بدست آوردن رو یاد نمیگیره
والا واسه ما که همچیز تامین بود تلاشگر هم بودیم
سال اخر من تدریس زبان می کردم