2777
2789
از خودم به ارث برده، استرسم برای اینه نمیدونم کدوم نوعشه

درمان داره عزیزم نه استرس به خودت وارد کن نه به بچت 

اصلا به هیچ عنوان در موردش گوگل سرچ نکن چون مطالب اینا کلی هست و ادمو میترسونه چیز خاصی نیس 

بسلامتی سه لاشی     قاضی، متهم، ناشی                بسلامتی سه دلبر      مادرم، پدرم، عشقم.                    بسلامتی سه همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم                    بسلامتی سه مکان   خونه، قبرم، قلبش❤️                                      

درمان داره عزیزم نه استرس به خودت وارد کن نه به بچت اصلا به هیچ عنوان در موردش گوگل سرچ نکن چون مطال ...

ممنون ازتون برادر، این یه هفته تا نوبتش شه کل اینترنت رو زیر رو کردم، خودم تا به این سن مشکلی پیدا نکردم نگران دخترمم

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون ازتون برادر، این یه هفته تا نوبتش شه کل اینترنت رو زیر رو کردم، خودم تا به این سن مشکلی پیدا ن ...

گفتم که اصلا گوگل سرچ نکن تا استرست از بین بره چیز خاصی نیس خیلیا دارن با چنتا دارو درمان میشه ابجی

بسلامتی سه لاشی     قاضی، متهم، ناشی                بسلامتی سه دلبر      مادرم، پدرم، عشقم.                    بسلامتی سه همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم                    بسلامتی سه مکان   خونه، قبرم، قلبش❤️                                      

ممنون از لطفتون انشالله چیزی نباشه

خیالت راحت چیزی نیس منم براش دعا میکنم 

بعدا جوابشو به منم بدین 

ممنون از لطفتونچشم حتما یادم میمونه

ممنون 

ان شاءالله که این بار چیزی نیست و اگر بود هم خوب می‌شه استارتر جانم ❤️

علائمشون چی بود که مراجعه کردید دکتر؟ 

می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچه‌های قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

ان شاءالله که این بار چیزی نیست و اگر بود هم خوب می‌شه استارتر جانم ❤️علائمشون چی بود که مراجعه کردی ...

ممنون عزیزم

یهو غش کرد حدود یک دقیقه طول کشید به هوش اومد سریع بردم بیمارستان، هولتر که گذاشتن لانگ کیوتی نشون داد، کیوتی سی ۴۶۰ بود

ان شاءالله که این بار چیزی نیست و اگر بود هم خوب می‌شه استارتر جانم ❤️علائمشون چی بود که مراجعه کردی ...

ممنون عزیزم

یهو غش کرد حدود یک دقیقه طول کشید به هوش اومد سریع بردم بیمارستان، هولتر که گذاشتن لانگ کیوتی نشون داد، کیوتی سی ۴۶۰ بود

ممنون عزیزمیهو غش کرد حدود یک دقیقه طول کشید به هوش اومد سریع بردم بیمارستان، هولتر که گذاشتن لانگ ک ...

ان شاءالله که چیزی نیست و زود حل می‌شه 

دارویی چیزی دادن؟ بعدش دوباره علائمی داشت؟ 

گفتین از شما به ارث برده خودتون هم دارو مصرف می‌کنید؟

می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچه‌های قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

ممنون عزیزمیهو غش کرد حدود یک دقیقه طول کشید به هوش اومد سریع بردم بیمارستان، هولتر که گذاشتن لانگ ک ...

کیوتی تا 0.45 ثانیه نرماله‌.. ی مقدار بیشتر بوده؟ 

ان شاءالله که چیزی نیست و زود حل می‌شه دارویی چیزی دادن؟ بعدش دوباره علائمی داشت؟ گفتین از شما به ار ...

دارو نوشت من ندادم از دکترش خوشم نیومد فردا قراره ببرم پیش دکتر خورگامی

متاسفانه من تو بچگیم پیگیری نکردن فک میکردن ضعف میکنم که غش میکنم الان حالم خوبه ولی گاهی خودم حس میکنم هیجان زده میشم ریتم قلبم نامنظمه

دارو نوشت من ندادم از دکترش خوشم نیومد فردا قراره ببرم پیش دکتر خورگامیمتاسفانه من تو بچگیم پیگیری ن ...

دارو چی دادن؟ شما الان هم دارو مصرف نمی‌کنی؟