2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبلا زیاد الان دخترا باشن هیچی مادرشوهرم تنها باشه هر کاری از دستم بربیاد 

لعنت بهشون حیف همچین مادری ک دختراش اونجوری بیعار و سردن انگار ن انگار مادر دارن 

مادرشوهر اولی من پلشت بود. خونش شورت با سوتین وسط میرقصیدن و بو میداد خونه ، خونه رو میسابیدم به جایی رسیده بودیم که شورت پریودیشو مینداخت تو حموم که جمع کنم . طوفان به پا کردم از اخر

گهگاهی آشپزی میکردم ولی دیدم خیلی پرتوقع وقیح شدن انتظارات بیشتر دارن منم کلا قیدشون رو زدم ....تا یه مدت هفته ای یک بار میرفتم بعد از شام یک ساعت میرفتم بعد خیلی تیکه و طعنه میپروندن بخاطر اینکه دیگ آشپزی نمیکنم و بعذاز غذا میرم منم کلا قطع ارتباط کردم

عزیزم به نظرم باید درهر شرایط انصاف داشته باشیم به اندازه ی زحمت خودت وشوهر وبچت که اون شب دارین

بلاخره رعایت سن وسال توان مادرشوهر رو هم بکنیم هر احلاقی هم داشته باشه به عنوان یه زن ملاحظه توان وامرژیشو بکنیم سو استفاده نکنیم

البته زیاده روی هم بسیار کار اشتباهی 

سالی دو سه بار میرم همه کار میکنم از ظرف شستن و جارو زدن تا دشویی شستن و حموم شستن 

سنش بالاست و چشاش خوب نمیبینه زیادم اهمیت نمیده 

منم میگم به هر حال این چند روزی که هستیم خودم و بچه هام داریم استفاده میکنیم تمیز باشه

از اون طرف زن خوبیم هست