2777
2789

برادرشوهرم۴۳ سالشه مجرده جاریم یه دختر پیدا کرده ۲۰ سالشه 

مادرشوهرم بهش گف برو خواستگاری کن ببین‌قبول میکنن 😐

بعد برگشت‌گف وکیل و وزیر خارجه ما تویی بعد دوتایی خندیدن😐😐

سفره رو من پهن کردم موقع جمع کردنش نشستم جاریم جمع کردو زود شروع کرد به شستن منم چون قهرم با جاریم  هیچ تعارفی نزدم نشستم سرجام 

مادرشوهرم گف بلند شو چایی هم تو بیار گفتم‌بزا یه خورده بگذره بعد جاریم برگشت‌گف مامان خودم‌میارم تو استراحت کن

اونم گفت قربونت برم دخترم😐😐😂😂

درحالی که تا دیروز کارد و استخون بودن 😂🤣

منم عین خانما نشستم اگه‌مادرشوهرم گلایه بکنه میگم نه کیل شما میشم نه ظرف شور 😂😂😂بزا بسوزه عفریته

مادرشوهرم به من یه اخم و تخمی می‌کرد بیا و ببین😐😐😐به خاطر اینکه جاریم تند تر از من‌میاد خونه مادرشوهرم 

من‌بیشتر خونه‌مادرمم بدجور میسوزه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتار بدی رو ندیدم واقعا

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

خدایی چرا اینقدر درگیر خانواده شوهد هستید ولشون کنید براتون مهم نباش

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

کارد و پنیر نه کاردو استخون

مجید دلبندم کارد و خون

بسلامتی سه لاشی     قاضی، متهم، ناشی                بسلامتی سه دلبر      مادرم، پدرم، عشقم.                    بسلامتی سه همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم                    بسلامتی سه مکان   خونه، قبرم، قلبش❤️                                      

ببین به هر حال اونا خانواده همسرتن و مجبوری راه بیای چون همسرت نمیتونه اونا رو ول کنه و اگه ول کنه مطمئن باش توم یه روزی ول میکنه

ولی قرار نیست که بسوزی و بسازی

تو باید با سیاست بری جلو به قول معروف با پنبه سر ببری

سعی کن حتی به ظاهر رابطتو با مادرشوهرت بهتر کنی و خودتو تو دلش جا کنی