2777
2789
عنوان

شب جمعه ❌⛔️🚫🚫❌⛔️

583 بازدید | 24 پست

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 🌹🌺

🌿🌺 🌹🌷پیامبر خدا(ص): تا وقتی که فرزندان آدم، نمازش را به دقت و با شرایط و آداب می خواند، شیطان پیوسته از او در وحشت و هراس است؛ پس اگر نماز را ضایع نموده (و در وقت مقرر آن به جا نیاورد)، شیطان بر او چیره می شود و او را در گناهان کبیره انداخته و وی را گرفتار می کند.

🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃

پنجشنبه است و اموات منتظرند

هدیه به روح شهدا و اموات بخوانیم فاتحه و صلوات  

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم

اللهم عجل لولیک الفرج  🌹🌺

السلام علیک یا امیرالمومنین علی مولا علیه السلام!

🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

فکر کردی زنده ها مد نظرم بودن؟ نخیر ، اموات هدف بودن

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

برم مغزمو با اسید بشورم بیام

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کردی زنده ها مد نظرم بودن؟ نخیر ، اموات هدف بودن

خوبه که به فکر اموات هستی 

مطمئن باش اونا هم برات دعای خیر میکنن 

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

فک کردی تاپیکت هدفم بود؟ نخیر دستم خورد

- قانونِ نانوشته‌ :  تو دلِ کسایی رو می‌شکونی ك برات مهم نیستن ، اما تقاصش رو سرِ کسی پس میدی ك خیلی برات مهمه‌ .                                                                        من که ازت گذشتم خدا ازت نگذره :))                                   کسی ام که از تظاهر کردن بدش میاد و تصمیم گرفتم هرچیم که شد اگه هم رفتارم باعث شکستن دل کسی میشه بازم همون رفتارو بکنم و خود واقعیم باشم بزار اصلا دلشون بشکنه به من چه بزار برن بمیرن از این به بعد هروقت شرایطش پیش بیاد دلشونو هم میشکنم تا دیگ فک نکنن بازم کسی که میاد جلو و خورد میشه منم 😏                                           به قول یکی واس خودم ارزش قائل میشم راحت رو ادما خط میزنم مهم نیس بهم بگن سادیسمی یا چی من کار خودمو میکنم دیگ دلم شکستع نیست زخمام هم همش خوب شدن🙃✨

منم ببر

بریم👭🏃

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
برم مغزمو با اسید بشورم بیام

روغن بزنین روون کار کنه