2777
2789
عنوان

تو دانشگاه چی میپوشید

156 بازدید | 15 پست

من هر سری که میرم همه مدل تیپی میبینم 

یسریا کلا لباس مجلسی میپوشن

مانتو و شومیز مهره دوزی 

یا عبا و ساحلی 

مانتو کتی ، کراپ مانتو 

اصلا همه چی

یسریام دیدم مقنعه رنگی میپوشن

ولی من اکثرا خرید که میکنم سعی میکنم یچیزی بخرم هم بتونم تو دانشگاه بپوشمش هم جاهای دیگه

ساده و رنگ تیره میخرم

میرم دانشگاه تیپ بقیه رو میبینم نمیدونم چی بپوشم

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دانشگاه ما هیچکس به فکر تیپ و استایل نیست مهم اینه از حراست رد بشی 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد

منم چند ساله هروقت میرم خرید میگم اینو حراست گیر نمیده؟ دلم مونده بود یه لباس بخرم بدون فکر به حراست 😂 دیگه این عیدی که گذشت دلمو زدم به دریا یکی خریدم بعد سه سااال..‌‌

من همش شلوار بگ میپوشم با همین مانتوهای کوتاه .. در حدی که روی باسنم بیاد دیگه با مقنعه مشکی ..  کت گرمم میشه .. ولی میپوشن بچه ها کت شلوار، خیلییییی کم عبا دیدم .. چادری ها هم روسری رنگی میپوشن زیر چادر..

بعضیا رو هم نمیدونم چطوری از حراست فرار میکنم واقعا

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

من استرس اینو دارم دانشگاه چی بپوشم درآیندهیا تیشرت دارم یا شومیز‌کوتاه اصلا مانتو ندارم

نگران نباش

من دیدم دانشگاه هرکی هرچی دلش بخاد میپوشه

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

ساحلی کراپ؟انقلاب شده؟یه ساله دانشگام تموم شده انگار ۱دساله نرفتم دانشگاه کجایی که انقدر آزادید😐

نه نه

کراپ منظورم مانتوی خیلی کوتاهه

جوریکه مقنعه همقد مانتو میشه

منم چند ساله هروقت میرم خرید میگم اینو حراست گیر نمیده؟ دلم مونده بود یه لباس بخرم بدون فکر به حراست ...

ما معضل حراست نداریم

خود من هیچوقت نشده بهم گیر بده کلا ندیدم حراست به کسی گیر بده تو دانشگاه 

یجورایی پوشش آزاده انگار

ولی در کل خودم نمیتونم لباس باز و خیلی کوتاه بپوشم معذب میشم