2777
2789

؟

امروز از جایی میرفتم که دیدم یه پرایدی وایساد یه پیرمردی توش بود من شک کردم بهش خیابون هم خیلی خلوت بود دیدم با سرعت کم داره میاد پشت سرم ترسیدم زیر چشمی نگاه کردم دیدم با یه حالت بدی داره نگاهم می کنه

یهو برگشتم رفتم سمتش گفتم چیزی شده؟با لحن تندی هم گفتم

انتظارشو نداشت گفت نه اگه جایی میرین برسونمتون گفتم نیازی نیست اگه اینجا کاری ندارین برید زودتر چون دارید مزاحمت ایجاد می کنید

رفت

من از پلاکش عکس انداختم ولی دیگه اقدامی هم نکردم

بعضیا خیلی وقیح شدن واقعا

با افتخار دختر ایرانم...💚

چندین ساله به شدت زیاد شده 

این چند روز بیشتر به چشم اومده

چون مردم اگاه تر شدن

سلیطه بازی باید دراریم اینجور وقتا

به عنوان خانمم هر جا دیدیم یه خانومی داره اعتراض میکنه نسبت به مزاحمت یکی

دخالت کنیم

طرف بترسه بره

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

چندین ساله به شدت زیاد شده این چند روز بیشتر به چشم اومدهچون مردم اگاه تر شدنسلیطه بازی باید دراریم ...

دقیقا

منم امروز دلمو زدم دریا رفتم سمتش

با خودم گفتم اگه سرمو بندازم پایین و توجه نکنم این مرتیکه ول نمی کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا ازشون نگذره...

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

بعد یکی مزاحممون شه اذیت کنه ب پلیس بگیم برا خودمون بد میشه ؟ چون باید ثابت کنیم چیزایی ک گفتیمو

نه بد نمیشه اگه خیلی مشکوک شدین گزارش بدین ولی احساس ترس و ضعف نشون ندین

چندین ساله به شدت زیاد شده این چند روز بیشتر به چشم اومدهچون مردم اگاه تر شدنسلیطه بازی باید دراریم ...

بلانسبت مردم اندازه گاو هم نیستن یسری فقط نگا میکنن

گاو بود حداقل یه واکنشی نشون میداد

بلانسبت مردم اندازه گاو هم نیستن یسری فقط نگا میکننگاو بود حداقل یه واکنشی نشون میداد

خصوصا آقایون

به شدت بی رگ و بی غیرت شدن مردا

غیرت به گونی پوشیدن و چمیدونم با پسر حرف نزدن و این دری وریا نیست

غیرت دقیقا به همین چیزاست

ک چنان واکنشی بدن

اصلا توی اون محل دیگه چنین اتفاقاتی رخ نده

خصوصا الان که فضای مجازی هم هست

یکی دوبار فیلم کتک خوردن ملس مزاحما پخش شه

ترس ورشون میداره

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥