2777
2789
عنوان

انقد برای الهه تاپیک نزنید

593 بازدید | 40 پست

اون دیگه رفت 

هممون ناراحتیم اما با تاپیک زدن اون زنده نمیشه

اینجا زن باردار هست زنای افسرده هستن که حتی با دیدن عنوان تاپیک هاتونم ممکنه حالشون خراب بشه

هی تاپیک می‌زنید بدنش استخوان بود سگ گوشت بدنشو خورده بود

هی تجاوز هی چاقو تو سینه 

یسری افراد سوءاستفاده گر هم دارن از آب گل آلود ماهی میگیرن این قضیه رو سیاسی کردن قومیتی کردن 

میدونید تا الان چقد به هم وطنای ترک زبانمون توهین شده؟

لطفا تمومش کنید

تو خفا ناراحتی کنید غصه بخورید

همه شبکه های مجازی دارن تلگرام اینستا همه از همه چی باخبریم...

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوجهی الان خودتم براش زدی؟

زدم که بقیه رو متوجه کنم

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

یه ذره خودمون خالی نکنیم ؟

چرا عزیزم خالی کن اما نه اینجوری..

خواهران گرامی ام عنوان تاپیک رو مشاهده میکنین تگه روحیه بدی دارین و ناراحت و بد میشین وارد تاپیک نشین رد شین

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

چرا ب تورک ها بی احترامی شده گلم؟

چون قاتل ترک بوده