2777
2789

پنج سال پیش میرفتم بعدش ولش کردم زبان مدرسم افتضاحه در حد ۱۳ ۱۴ بزور

امروز رفتم کلاس زبان جلسه اولم بود همه بچها ۱۲ ۱۳ ساله انگلیسی حرف میزدن سوالم از منو دوستم پرسیدن به انگلیسی مث بز نگاشون میکردیم بعدشم مافیا بازی کردن انگلیسی خیلی حرفه ای بودن ماهم به استادمون گفتیم نماییم رفتیم یه اموزشگاه دیگه گفتیم از صفر میخوا شروع کنیم کتاب famili 1 رو اورد یه صفحشو گفت بخونید و ترجمه کنید ماهم بدون غلط خوندیم و ترجمه کردیم استاده هم گفت میزارمتون فمیلی ۲ 

الا زدم گوگلای کتاب برا بچها ۸ تا ۱۲ ساله خیلی حس بدی گرفتم حس میکنم دیر شروع کردممم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با ۲۹ سالمیخوام تازه شروع کنم.شما با ۱۷ سال دیر کردید؟؟؟ قطعا خیر.حتما ادامه بدید حتما حتما حتما.

من میخوام سال اخر که باید تو امتحان نهایی ها انشا بنویسیم حداقل نمره خوبی کسب کنم 

تا یک سال دیگه میتونم ؟

ببین دیر که نیست.ولی اگر هی حس بد داشته باشی سر کلاس اصلا خوب یاد نمی گیریا.اگر فکر میکنی این حس بد ...

نه حالا این اموزشگاه جدیده که نوشتم فردا جلسه اولمه امروز لیست بچها رو دیدم همه همسنم بودم چندتاشونم هم مدرسه ایم

من میخوام سال اخر که باید تو امتحان نهایی ها انشا بنویسیم حداقل نمره خوبی کسب کنم تا یک سال دیگه میت ...

اصلا به نتیجه فکر هم نکنید.

فقط فقط شروع کنید.

کم کم راه می افتید.

من خودم با متد نصرت روزانه گوش میدم. تا ان شاء الله و به امید خدا کم کم برم جلو.

امیدوارم خدا خودش هم کمکم کنه.

لاحول و لا قوة الا بالله العلی العظیم

برو یجای بهتر که تعیین سطح بگیره بزاره یه کلاس درست. اصلا هم دیر نیست خیلی هم خوبه

این کلاس که امروز رفتم تعیین سطح ازمون گرفت دو جلسه هم خصوصی گذاشت برامون ولی بازم اونا خیلی بالاتر بود سطحشون