2777
2789
عنوان

انقد برای الهه تاپیک نزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 40 پست

زن باردار هم اینستا داره خب میبینه 

بزارین حداقل تاپیک بزنن اروم شن 

چیزی نمیشه 

نترس بعد یه هفته هیچکس یادشم نیس 

حداقل روزای اول ب یادش باشیم 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

متاسفانه آدما همینجورین اون دیگه رفته همه تو اینستا براش استوری گذاشتن ولی فردا پس فردا برمی‌گردن به زندگی عادیشون و دوباره این اتفاقا میفته چون با دوتا استوری گذاشتن چیزی درست نمیشه من خودم خیلی غصه خوردم گریه کردم اما براش دعا کردم که جاش خوب باشه خدا به روحش آرامش بده بیایم تا زنده ایم نگران هم باشیم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برا قاتل هم پیج دارن میسازن تند تند و پستای سیاسی میذارن براش ، یا حالا پیج کسیو گرفتن و به اسم اون میکنن ، خلاصه دارن یه کارایی میکنن ،  پیج اصلی متجاوز اینه   bahmanf1374

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

حرفتون که مسئله قومیتی کردن ودر مورد بدنش حرف زدن درسته ولی نمیشه چیزی نگفت باید حرف بزنیم بگیم پشت ...

واقفا چه فکری از پشت گوشی؟

دست ما به کجا بنده؟؟؟

مگه تونستیم برای کسایی دیگه کاری کنیم؟

اونهمه تاپیک زدن قبلا

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

توی هر قومیتی آدم بد و خوب وجود داره

والا من خودم ترکم الان چون اون حرومی ترک بود ما ادم بد نمیشیم ک

هرچقدر ادما بگن برای من مهم نیس من قوم خودم رو میشناسم

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

زن باردار هم اینستا داره خب میبینه بزارین حداقل تاپیک بزنن اروم شن چیزی نمیشه نترس بعد یه هفته هیچکس ...

اگه میخواین به یادش باشید برید به خانوادش سر بزنید برا شادی روحش مراسم قران خانگی بگیرید 

این کارا فقط از آب گل آلود ماهی گرفتنه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

یکبار برای همیشه

اتفاقا باید انقدر وایرال بشه که دولت یه فکری کنه به حال مون 

بچه های خودشون نیس که استرس داشته باشن 

امنیت نداریم اصلا

هیچ وقت هیچ چیز از هیچ. کس بعید نیست