2777
2789
عنوان

انقد برای الهه تاپیک نزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 40 پست

دقیقا ولی کو گوش شنوا 

نمیگم فوتش بی اهمیت نبود ولی میدونید روزانه و سالیانه چقدر دختر این مدلی وحتی بدتر فوت میکنن 

به جای اینکارا پسراتون رو درست تربیت کنید والا اثرش بیشتره

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ب تورک ها بی احترامی شده گلم؟

اون قاتل حرومی ترک بوده الان بعضیا چرت و پرت میگن مثل همیشه قومیتی کردن ماجرارو

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

حرفتون که مسئله قومیتی کردن ودر مورد بدنش حرف زدن درسته 

ولی نمیشه چیزی نگفت باید حرف بزنیم بگیم پشت هم باشیم که فکری به حال امنیت دخترامون وحتی پسرامون بشه 

من هرگز ندیدم یک دختر زیبا وبا اعتماد بنفس یه دختر دیگه تخریب کنه این همیشه کار اون دخترای بد بخت بی اعتماد بنفس بوده

ترک بوده قاتل ؟! 🙄

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

وای خودت بدتر عنوان کردی که

یکبار برای همیشه

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

اون قاتل حرومی ترک بوده الان بعضیا چرت و پرت میگن مثل همیشه قومیتی کردن ماجرارو

توی هر قومیتی آدم بد و خوب وجود داره 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
ترک بوده قاتل ؟! 🙄

بله

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

شورشو‌دراوردن اولین و‌تنها مقتول و گمشده ی ایران نبود اینهمه آدم دیگه کشته و گم شدن اینقد براشون زجه ...

😐😐😐😐

بیشتر واسه امنیت خیلی خوب مون ناراحتیم 

صبح ظهر شب استرس داریم ک یهو ندزدن مون 

هیچ وقت هیچ چیز از هیچ. کس بعید نیست 

هرکس توهین به ترکا کرده گو...ه خورده 

همه نوع آدمی تو این جامعه هس

اگه یکی بیاد تاپیک بزنه بگه فلانی از این قومیت به خانوادم یا فامیلام کاری کرد همه میریزن داخل دروغ میسازن که اره ...*(یکی از افراد قومیت) به ما اینجوری کرده اونجوری کرده اونجوریه

ازم هیچی نپرس هییچییییی نپرسسسسس