2777
2789

پدرم وضع مالی خیلی خیلی خوبی داره و مخالفه که برم سرکار . رشتم حسابداریه ترم بعد ترم اخرمه علاقه زیادی بهش ندارم ( رشته خشک و همینطور پرمسئولیت) ولی دوست دارم مستقل بشم چون گاهی با پدرم به اختلاف برمیخورم که اونموقع دوست ندارم ازش پول بگیرم . الان هم پول کلاسامو و هزینه های دیگمو میده که هزینش زیاده اگه برم سرکار نمیتونم از درآمد خودم بدم ولی خوب میگم یکم اخلاق بدی داره و از این میترسم . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا ترجیح میدم مستقل باشم

مستقل باشی اختیارت بیشتره منتی هم رو سرت نیست حالا نمیگم پدر ممکنه منت بذاره کلا میگم

و اینکه خب بالاخره تا کی قراره از پدر پول گرفت

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم