2777
2789
عنوان

اگه پدرتون پولدار باشه سرکار میرید یا نه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 32 پست

چه پدرم چه همسرم مولتی میلیاردر هم باشند باز هم میرم بخاطر پولش فقط نیست ولی اگه سرمایه زیادی داشتیم یه کاسبی واسه خودم راه مینداختم مثلاً کتاب فروشی، گل فروشی، کافه کیک اینطوری حس آرامش بهم بده

دختر خوب. از منی که 15 سال سابقه ی کار دارم بپرس. انسانی که استقلال مالی داره استقلال اراده و عمل داره.
وگرنه باید به حرف کسی که از اون پول می گیره گوش بده. باید مطابق میل اون زندگی کنه. حالا اون فرد بخواد شوهر باشه یا پدر. 

البته کارفرما هم همین طوره. ولی کارفرما فوقش 5 روز در هفته 8 ساعت به ما می گه چه طور زندگی کنیم. ولی دیگه پدر یا همسر اینطور نیست.
شما پس فردا ازدواج کنی که دیگه نمی تونی از پدرت پول بگیری. از خودت آدمی بساز که اگر بخواد بتونه پول دربیاره. چنین آدمی خیلی قوی تر می شه توی تصمیماتش در زندگی.
اگر شما به پول نیاز نداری از کار آموزی بدون حقوق یا با حقوق خیلی کم ولی در جایی خوب شروع کن. بگذار این طوری کم کم پله ها رو بالا بری. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کلا ترجیح میدم مستقل باشممستقل باشی اختیارت بیشتره منتی هم رو سرت نیست حالا نمیگم پدر ممکنه منت ب ...

دقیقا چون پدرم میترسه رو پای خودم وایسم و حرفشو دیگه گوش نکنم مخالف کار کردنمه

اکثر ادمای شاغل اطرافم از خانواده های پولدارن

اتفاقا بنظرم اینجور خانواده ها بچه هاشون کاری تر میشن

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

رشته حسابداری چطوره آسونه یا سخت ریاضی زیاد داره ؟می‌خوام تغییر رشته بدم

میگم که خیلی خشکه و بخاطر قوانین مالیاتی پر مسئولیت 

سختیش هم بعضی درساش غیرقابل فهمه درکل بدنیست 

ریاضی نداره فقط ۶ واحد فکنم

ربطی به پولداری پدر نداره کار کردن کلا به آدم نظم و برنامه میده

درسته ادم رو پرمسئولیت تر همینطور مستقل تر میکنه ولی در عوضش خسته تر و به برنامه روزانت خیلی سختر میتونی برسی

دختر خوب. از منی که 15 سال سابقه ی کار دارم بپرس. انسانی که استقلال مالی داره استقلال اراده و عمل دا ...

درسته عزیزم پدرمم دقیقا بخاطر حرفای شماس که مخالفه میترسه حرف شنوی دیگ ازش نداشته باشم 

آینده شغلی داره رشتم روانشناسیه همش حس میکنم آینده نداره 💔

چی بگم ابجی تو این مملکت برای هیچ و پوچ میجنگیم ، اخرشم اگه شاغل شیم درامدمون کافی نیس 

رشته مورد علاقم گرافیک بود ولی اینده نداره ، فکنم روانشناسی هم خیلی اشباع شده حسابداری هم همینطور ، ولی کار برای حسابدار زیاده خصوصا تو شهرای بزرگ . خوب فکراتو کن خیلی از محیطای کاری حسابداری جالب نیست 

رشته کامپیوتر هم خوبه

درسته عزیزم پدرمم دقیقا بخاطر حرفای شماس که مخالفه میترسه حرف شنوی دیگ ازش نداشته باشم

با سیاست پیش برو. جای خوب با حقوق کم رو قبول کن. پدرت احتمالا بیشتر قبول می کنه. 

در دوره ای که می خواهی شروع کنی به طور خاص حرف شنوی داشته باش.
من زنی هستم به کل به پوشاندن موهام اعتقاد ندارم. توی همین سایت در شرایط مشابه به خانومی توصیه کردم چادر هم سر بکنه.
برای ساختن زنی قوی و مستقل باید در کوتاه مدت از چیزهایی بگذری تا در بلند مدت چیزهایی به دست بیاری.
موفق باشی

با سیاست پیش برو. جای خوب با حقوق کم رو قبول کن. پدرت احتمالا بیشتر قبول می کنه. در دوره ای که می خو ...

ممنونم از راهنماییتون ❣️ از کجا میتونم شرکت های خوبی پیدا کنم؟

چی بگم ابجی تو این مملکت برای هیچ و پوچ میجنگیم ، اخرشم اگه شاغل شیم درامدمون کافی نیس رشته مورد علا ...

اره دقیقا 

باز حسابداری بهتره با لیسانس میتونی کاری کنی ولی روانشناسی باید تا ارشد ادامه بدی 

ریاضیم خوب نیست به نظرت کامپیوتر ریاضی و اینا زیاد داره