من ۲۰سالمه و دو ساله دانشجو هستم من از کودکی یه ترس داشتم الان این ترس چند برابر شده این هست که من از پسرا میترسم دست خودم نیست حتی تو فامیل و افراد نزدیک هم اینجوری میشن بدنم میلرزه شاید برا شما ها مسخره باشه حرفام ولی برا من یه مشکل بزرگه هر کسی تو این چند سال اومد جلو پسش زدم من چیکار کنم جای دیگه ای نبود این حرفا رو بگم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه نداشتم دست خودم نیست که مگه من دوست دارم اینجوری باشم
متوجهم چی میگی. یه گاردی نسبت به جنس مخالف داری که احساس میکنی قراره بهت ضربه بزنن و با پس زدنشون از خودت محافظت میکنی. بهترین راه مقابله با ترس روبرو شدن باهاشه. اگه بتونی کم کم با قدمهای کوچیک جلو بری ترست به مرور زمان میریزه
فکر کنم توی یه خانواده با اعتقادات مذهبی بزرگ شده باشی و همین باعث شده توی ناخودآگاهت نسبت به پسرا گارد بگیری. همین باعث شده حد و مرز برای خودت قائل باشی و شاید چیزی که داری اسمش ترس نیست واقعا