2777
2789
عنوان

من آینده ای ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 93 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره اینجا هم مسخره کردن همه پست ها رو ببینید

یکی مسخره کردعزیزم بقیه راه حل دادن

دکترروانشناس کارش همینه 

مث این میمونه شماسرماخورده باشی نری دکتربگی چون ابریزش بینی دارم دکترمسخرم میکنه

اول کم کم خودت شروع کن به ارتباط گیری اگه نشدحتمابرورروانشناس ناامیدنشو

نه نداشتم دست خودم نیست که مگه من دوست دارم اینجوری باشم

متوجهم چی میگی. یه گاردی نسبت به جنس مخالف داری که احساس میکنی قراره بهت ضربه بزنن و با پس زدنشون از خودت محافظت میکنی. بهترین راه مقابله با ترس روبرو شدن باهاشه. اگه بتونی کم کم با قدم‌های کوچیک جلو بری ترست به مرور زمان میریزه

متوجهم چی میگی. یه گاردی نسبت به جنس مخالف داری که احساس میکنی قراره بهت ضربه بزنن و با پس زدنشون از ...

نه اصلا اینجور فکر نمیکنم ولی تو دانشگاه هم خودم خواستم درخواست یکی رو قبول کنم نشد نتونستم

اوهوم

فکر کنم توی یه خانواده با اعتقادات مذهبی بزرگ شده باشی و همین باعث شده توی ناخودآگاهت نسبت به پسرا گارد بگیری. همین باعث شده حد و مرز برای خودت قائل باشی و شاید چیزی که داری اسمش ترس نیست واقعا

فکر کنم توی یه خانواده با اعتقادات مذهبی بزرگ شده باشی و همین باعث شده توی ناخودآگاهت نسبت به پسرا گ ...

برعکس تو خانواده ای هستم که هیچ اعتقادی و حجابی ندارن ولی من بدبختم😞