2777
2789

قبل همه این اتفاقا اینو شنیده بودم که اگر فکر کردید طرف مشکوکه و ترسیدید کافیه که به یه نفر پیام بدید که لوکیشن تون مشخص بشه

و بعد اینکه حسابی دست بمالید به صندلی و در ماشین که اثر انگشت تون بمونه

یک تار مو بندازید توی ماشین

اینا خیلی مهمه

یکی میگفت اینجوری اگر بلایی سرتون اومد سریع اون راننده براش مدرک میشه و گیر میفته

پ.ن: چیزی بود که شنیده بودم و دلم خواست باهاتون در میون بذارم، همین

امیدوارم جهان جای بهتری برای زنان بشه🌹

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شنیدم اگر تجاوزی صورت گرفت تا جایی که میتونید ناخن بکشید رو تن طرف، دی ان ای اون میره زیر ناخن هاتون

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

چقدر غمگینه که از ترس اتفاقات جامعه به همچین چیزایی فکر کنیم

خیلی دردناکه

ولی واقعیت اینه که همه مون ترسیدیم و باید یه فکری داشته باشیم این جور مواقع

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

وقتی انقد مشکوکه که قراره از همون اول تن و بدنمون بلرزه همونجا پیاده میشیم دیگه😂😂

اگر درو قفل کرد وسط بیابون چی؟؟ ☺️

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

بنظرم علامت سپر آبی بالای صفحه اسنپ رو بزنید بهتره، دیگه هم لازم نمیشه از روی اثر انگشت و تار مو جنازه تونو پیدا کنند

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
من شنیدم اگر تجاوزی صورت گرفت تا جایی که میتونید ناخن بکشید رو تن طرف، دی ان ای اون میره زیر ناخن ها ...

بله اینم هست درود بر شما

یادم رفت اینو بگم

اینم بگو از اسنپ اصلا استفاده نکنن و با تپسی رفت و امد کنن

چه فرقی داره؟؟ 

اسنپ هم معتبره

بنظرم علامت سپر آبی بالای صفحه اسنپ رو بزنید بهتره، دیگه هم لازم نمیشه از روی اثر انگشت و تار مو جنا ...

جنازه تون رو؟!!!

چقدر بد حرف میزنی!

انگار این اتفاق فقط برای سایر زنانه و برای شما قرار نیست بیفته

برای هر کسی ممکنه رخ بده، انقدر بد حرف نزن خدایی هست

اگر درو قفل کرد وسط بیابون چی؟؟ ☺️

خودت قفل درو بزن و خودتو پرت کن پایین.به نظرم ادم‌بمیره یا دستوپاش بشکنه بهتره تااین اشغالا بهت دست بزنن

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

اینم بگو از اسنپ اصلا استفاده نکنن و با تپسی رفت و امد کنن

تپسی همونه فرقی نداره فقط اسمشون فرق وگرنه هردو مسافر کش هستن

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.