2777
2789
عنوان

وقتی تاکسی اینترنتی می‌گیرید و طرف مشکوکه این کارو بکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 40 پست
خودت قفل درو بزن و خودتو پرت کن پایین.به نظرم ادم‌بمیره یا دستوپاش بشکنه بهتره تااین اشغالا بهت دست ...

صد در صد، ولی یه وقتایی شرایط خیلی بدتر از این چیزهایی هست که میگید. ایشالله پیش نیاد برای هیچکس

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا پیشگیری نمیخوان. بکنن که اتفاقی نیفته، واسه بعد اینکه اتفاق افتاد راهکار میدن.... 

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

خدا لعنتشون کنه به چه کار هایی باید فکر کنیم 😢😢😢

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

نه نیستهمین اقاعه اسنپی بود الکی گفتن تاکسی خطی بوده

عزیزم اصلا یارو نه اسنپ بوده نه تاکسی خطی

از این تاکسی معمولی های دربستی بوده. اگر هر گزینه بود به سرعت پیداش میکردن

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

جنازه تون رو؟!!!چقدر بد حرف میزنی!انگار این اتفاق فقط برای سایر زنانه و برای شما قرار نیست بیفتهبرای ...

خب شما میگین تار مو، اثر انگشت، اینا خب قاعدتا بعد از دزدیده شدن و احیانا قتله دیگه، گفتم فبل همه ابنا اسنپ گزینه سپر آبی رو گذاشته تو صفحه اصلی خودش تا مستقبما با لمس به پلیس اطلاع داده میشه و ماشین سریعا متوقف میشه بدون اینکه راننده خبردار بشه، بنظرت اینطوری بهتر نیست ؟ 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
اینم بگو از اسنپ اصلا استفاده نکنن و با تپسی رفت و امد کنن

فرقی نمیکنه

کل تاکسی های اینترنتی ممکنه خطرناک باشن

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

عزیزم اصلا یارو نه اسنپ بوده نه تاکسی خطیاز این تاکسی معمولی های دربستی بوده. اگر هر گزینه بود به سر ...

تاکسی هم نبوده، راننده شخصی عبوری بوده، بهیچ عنوان نباید سوار تاکسی شخصی بشیم اونم با پلاک شهر دیگه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
اسنپ بوده تازه خبرش درز کرده بیرون

عزیزم اگر اسنپ بوده باشه که 10 روز طول کشیدنش اصلاااا منطقی نیست، برای اینکه به محض سوار شدن اطلاعات شما ثبت میشه

بعد الهه جان از دم ارایشگاه تا ازادی تاکسی خطی گرفته اصلل منطقی نیست برای بعدش اسنپ گرفته باشه

نمیدونم شاید هم درست میگید

خب شما میگین تار مو، اثر انگشت، اینا خب قاعدتا بعد از دزدیده شدن و احیانا قتله دیگه، گفتم فبل همه اب ...

قبول کن که لحنت بد بود

اخه چند وقته خیلیا اینجا بد حرف میزنن و "زن" رو محکوم میکنن

جنازه تون یعنی اینکه همه زنان منهای شماها

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

عزیزم اصلا یارو نه اسنپ بوده نه تاکسی خطیاز این تاکسی معمولی های دربستی بوده. اگر هر گزینه بود به سر ...

نه عزیزم اسنپ بوده

یکی توئیت زده قبلا سوار ماشین این اقا شده و اسم و ماشینش رو هم گذاشته

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️