2777
2789
عنوان

وقتی تاکسی اینترنتی می‌گیرید و طرف مشکوکه این کارو بکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 40 پست
تاکسی هم نبوده، راننده شخصی عبوری بوده، بهیچ عنوان نباید سوار تاکسی شخصی بشیم اونم با پلاک شهر دیگه

این شخصی ها خیلییی خطرناکه

تاکسی خطی خیلیییییی مطمئن تره

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

فرق دارنتپسی خیلی مطمئن تر از اسنپههمین اقاعه اسنپی بوده

به قول یکی از دوستام گوه گوهه اسب گوهم گوه

فرقی ندارم باهم

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه نیستهمین اقاعه اسنپی بود الکی گفتن تاکسی خطی بوده

طرف با سمند شخصی مسافر کشی میکرده چه ربطی به اسنپ داره، اگه اسنپ بود که اطلاعاتش اونجا سیو شده سریعا پیداش میکردن

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
نه عزیزم اسنپ بودهیکی توئیت زده قبلا سوار ماشین این اقا شده و اسم و ماشینش رو هم گذاشته

نمیدونم، من هیچوقت به این توئیت ها اعتماد نکردم. فقط حاشیه حاشیه حاشیه

به هرحال 

موفق باشید💜

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

صد در صد، ولی یه وقتایی شرایط خیلی بدتر از این چیزهایی هست که میگید. ایشالله پیش نیاد برای هیچکس

من با بچه به بغل ساک به دست سوار تاکسی شدم ۴ تا میدون برم بالاتر طرف داشت سوالای بیجا میپرسیدوحرفای منظور دار میزد،منم چن بار بهش گفتم بزن بغل میخوام پیاده شم نزد،بچمو محکم بغلم کردم ساکمم گرفتم رو دستم در ماشینو باز کردم که خودمو پرت کنم پایین دیگه ترسید وایساد خبر مرگِ جنازه اش.

دید بچه دارم اگر شوهرم میفهمید بخدا قسم پیداش میکرد جیگرشو پاره میکرد.

تا چن روز افسرده بودم که مگه چیکار کردم مگه چی شد که طرف همچین فکری درباره ام کرده😞

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

اسپری فلفل همراهتون باشه یه شمشیرجومونگ همینابسه 

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

طرفم اگه قصد نداشته باشه ی کاریمون کنه با مالیدن دستمون ب اینور اونور خوشش میاد ی کاری کنه🤣

قرار نیست با داد و بیداد اینکار کنی 

اروم دستتو فشار بدی روی سطوح اثر انگشتت میمونه

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

من با بچه به بغل ساک به دست سوار تاکسی شدم ۴ تا میدون برم بالاتر طرف داشت سوالای بیجا میپرسیدوحرفای ...

گلم متاسفم بابت این اتفاق تلخ

مراقب خودت باش

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا