2777
2789
عنوان

دوست داشته نشدن هسته اصلی شرم

163 بازدید | 26 پست

دوست داشته نشدن ، انقدر برای روان آدمیزاد مخرب و دردناکه که ازش به عنوان هسته اصلی شرم یاد میشه

تجربه احساس دوست داشته نشدن در آخر به شرم ختم میشود

گویی شرم آور است که کسی من را دوست ندارد🖤

بیاید از تجربه هاتون بگید دخترا🫶

ترسم که غمت از جان بیگانه کند مارا ...🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براعزیزشدن یابایددورباشی یابایدتوگورباشی اونم موقعیته افتاب ک غروب کنه یادشون میره کی بودی 🚶‍♂️

آخ آخ دقیقا 

سخن از زبان ما میگویی

تا وقتی زنده ای مهم نیستی

👌🏻خداروشکر که تونستم کنار بزارم..هیچکس تا تهش نمیمونه برات غیر خودت و خدات..پس چرا خودتو اذیت کنی ...

متاسفانه نمیتونم طاقت بیارم دیگه

منم متاسفانه بارها و بارها این حس رو تجربه کردم و خدا رو شکر هرچی سنم رفت بالاتر اوضاع برام بهتر شد انگار ک رفتار های خودم اصلاح شد ک شرایطم بهتر شد، ولی خدا بهم همسری داد ک هر چند وقت یبار بهم یاداوری میکنی کسی تو رو دوست نداره واویلا میشه اگر کسی مهمونی بگیره و به ما نگه همسرم تا مدتها اینو دلیلی برای دوست داشتنی نبودن من عنوان میکنن چون معتقدن خودشونو ک همه دوست دارن پس مشکل از منه اما من تصمیم گرفتم ایندفعه ایشونو از زندگیم حذف کنم تا بفهمه شاید همه دوسش دارند اما من ازش متنفرم