2777
2789
عنوان

ای وی اف ها بیاید به من نادان کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 113 پست
عزیزم منم میترسیدم به فاصله ی بند انگشت از ناف فاصله بده سمت چپ یا راست بزن من یادمه سوزن نگه میداشت ...

دعا کن برام خیلی تو سرم سوال دارم..‌‌ترس دارم

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

دبروز مطب پر بود از مامان های باردار دوقلو با ای وی اف باردار شده بودن....انشالله همه چی خوب پیش میر ...

من تنبلی تخمدان داشتم خودم 

۲ هفته استراحت کامل بودم ولی الان نه کارامو میکنم خودم مشکلی ندارم 

اصلا بهم گفت از روز اول استراحت مطلق نباش 

من تقریبا جای خصوصی بود 

۱۵۰ تومنی شد 

کاربر سال ۹۷ هستم تعلیق شدم نمیدونم بخاطر چی 😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم....همین تخمک کشی چندم سیکل میشه.....بعدش انتقال رو کی انجام میدن

عزیزم بستگی ب نظر دکتر داره 

ولی احتمالا روز ۱۴ یا ۱۵ پانکچر میشی 

اگر مشکلی نباشه دوروز بعد انتقال میدن 

ولی من دکترم همیشه استرلحت میداد حداقل یک ماه و میگفت ماه بعد بیا برای انتقال

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
عزیزم بستگی ب نظر دکتر داره ولی احتمالا روز ۱۴ یا ۱۵ پانکچر میشی اگر مشکلی نباشه دوروز بعد انتقال می ...

وآسه انتقالم هم داروی جدا میدن 

من تنبلی تخمدان داشتم خودم ۲ هفته استراحت کامل بودم ولی الان نه کارامو میکنم خودم مشکلی ندارم اصلا ب ...

من دولتی میرم....ولی اسمش دولتیه همین....دکتر میگه بیا مطب ....انتقال تو بیمارستان......دیروز همین چهارمیلیون سونو دارو 

دعا کن برام خیلی تو سرم سوال دارم..‌‌ترس دارم

اصلا استرس نداشته باشید. استرس مانع رشد فولیکولها میشه. سینال اف اصلا ترس نداره، خیلی راحته زدنش. 

ولی خب اینم بدونید که ممکنه بعد از انتقال هم باز بهتون آمپول پروژسترون بدن که عضلانیه. 

هر کاری که شروع شده بالاخره یه روز تموم میشه.
وآسه انتقالم هم داروی جدا میدن

اره عزیزم 

برای اینکه رحم اماده کنن 

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
من تنبلی تخمدان داشتم خودم ۲ هفته استراحت کامل بودم ولی الان نه کارامو میکنم خودم مشکلی ندارم اصلا ب ...

چندسالتونه‌‌‌‌.....من ۳۷سالمه بخاطر همین میگم تخمک هام خوب نباش چی