من دیروز دکتر رفتم گفتم میخوام شروع کنم آی وی اف رو...دکترمم خیلی معروفه..بعدش سونو واژینال کرد یه سری سوال پرسید ...گفت چون سن بالا هس زود شروع کن....یه عالمه امپول داد واسه همسرم هم مکمل اینا گفت روز سوم پریودی بیا گفتش از روز سوم باید استفاده کنی تو یه صفحه دستیارش توضیح داد برام.....الان برام سوال از روز سوم تا کی امپول رو استفاده کنم بعدش تخمک هام زیاد شدن تخمک کشی رو چندم میشه....انتقال کی میشه .....قبل انتقالم یه عالمه دارو میدن اصلا گیجم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزم....همین تخمک کشی چندم سیکل میشه.....بعدش انتقال رو کی انجام میدن
عزیزم بستگی ب نظر دکتر داره
ولی احتمالا روز ۱۴ یا ۱۵ پانکچر میشی
اگر مشکلی نباشه دوروز بعد انتقال میدن
ولی من دکترم همیشه استرلحت میداد حداقل یک ماه و میگفت ماه بعد بیا برای انتقال
فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋