2777
2789
عنوان

دوست داشته نشدن هسته اصلی شرم

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 26 پست
منم متاسفانه بارها و بارها این حس رو تجربه کردم و خدا رو شکر هرچی سنم رفت بالاتر اوضاع برام بهتر شد ...

آدم ها بعضی اوقات فکر میکنن که کامل هستند درحالی که نیستند

دقیقا همینطوره ، منم همینطورم چون همه دوستشون دارن دلیلی نیست که من هم داشته باشم

ولی متاسفانه شرایط حذفشون رو ندارم

ترسم که غمت از جان بیگانه کند مارا ...🖤

آدم ها بعضی اوقات فکر میکنن که کامل هستند درحالی که نیستنددقیقا همینطوره ، منم همینطورم چون همه دوست ...

تازه اینطورم نیس ک همه دوسش داشته باشند اعتماد به نفس کاذب داره و البته گاهی فکر میکنم خیلی بدجنسه ک با روح و روان من اینطوری بازی میکنه مثلا دائم میکرد تو سر من ک‌ داداشات دوست ندارند و تقصیر تو هم هست ک دوست ندارند زن داداشات هم همینطور من مثل سگ گریه میکردم ک اخه من ک کاری نکردم حرفی نزدم چرا دوسم ندارن؟! میگفت تو چون درونگرایی دوست ندارن میگفتم اونا خودشونن همینطورین میگفت نه تو بدی دیگه خدا رو شکر زندگی جوری پیش رفت ک حالا ک حذفش کردم میبینم همه هم در حد عرف و معقول دوسم دارند و واقعا اینجوری نیس کسی از من بدش بیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه اینطورم نیس ک همه دوسش داشته باشند اعتماد به نفس کاذب داره و البته گاهی فکر میکنم خیلی بدجنسه ک ...

دیگران و دوستام به شدت دوستم دارن ، طوری که حاضرن هرکاری بکنن برام

ازم زیبایی و بقیه چیزارم تعریف میکنن

ولی خب ادم وقتی همسرش بهش میگه زیبا نیستی و دوستت ندارم احساس بدی بهش دست میده

واقعا هم دوست داشته نشدن هسته اصلی شرمِ

گاهی خجالت میکشم تو دلم از دیگران که دوستم نداره

دیگران و دوستام به شدت دوستم دارن ، طوری که حاضرن هرکاری بکنن برامازم زیبایی و بقیه چیزارم تعریف میک ...

اره من درکت میکنم البته من همسرم برام مهم نیس دوستم داره یا نداره خیلی زیاد گفته دوستم داره و در مقابل چند باری هم خیلی جدی گفته دوستم نداره و برام ارزوی مرگ کرده هیچکدومش برام اهمیتی نداره اون یه خودشیفته اس ک هدفش اینکه یجوری روی من تاثیر بزاره اما من بهش نشون دادم دیگه ازش تاثیر نمیپذیرم و جالبه الان ک رهاش کردم زنگ زده میگه بخدا به فلان به فلان من خیلی دوست دارم ولی به همون خدا ذره ای از حرفش نه خوشحال شدم نه ناراحت چون واقعا برام مهم نیس

اره من درکت میکنم البته من همسرم برام مهم نیس دوستم داره یا نداره خیلی زیاد گفته دوستم داره و در مقا ...

برای من مهم هست متاسفانه 

ولی خب نمیتونم به این حد از بی حسی برسم

کاش منم بتونم واقعا

و اینکه راز اینهمه بی حس شدن چیه؟

برای من مهم هست متاسفانه ولی خب نمیتونم به این حد از بی حسی برسمکاش منم بتونم واقعاو اینکه راز اینهم ...

کم کم میشی وقتی ببینی داری کنارش حیف میشی و این ادم اصلا لایق تو نیس و اصلا این کی باشه ک‌ تو رو دوست نداشته باشه، میدونی منم گریه ها کردم خود زنی ها کردم اما یه روز یهو به خودت میای میبینی احساست بهش تموم شده نه اینکه ازش بدت بیاد نه حتی ازش بدت هم نمیاد کاملا بی حسی بهش ، زمان همه چیز رو حل میکنه صبور باش و البته این نکته یادت باشه اونی ک باید عاشقت باشه خودتی محکم و سفت هوای خودتو سلامتیتو داشته باش نزار حرفا و کاراش بهت لطمه بزنه

کم کم میشی وقتی ببینی داری کنارش حیف میشی و این ادم اصلا لایق تو نیس و اصلا این کی باشه ک‌ تو رو دوس ...

من فقط احساس تنفر دارم بهش

ولی نمیخوام این حس تنفر رو هم داشته باشم

ولی اعصابم خیلی بهم میریزه و این اذیتم میکنه

حتی درس هم نمیتونم بخونم

من فقط احساس تنفر دارم بهشولی نمیخوام این حس تنفر رو هم داشته باشمولی اعصابم خیلی بهم میریزه و این ا ...

به هرحال تنفر هم یه حسه بهش فکر نکن به انتقام به تلافی به آه و ناله هیچی حتی توی دعاهاتم دعا نکن عاقل بشه و درست بشه هیچی فقط به خودت درست و هدف های دیگت فکر کن ، اومد حرفی زد ک حرصت گرفت یه نفس عمیق بکش و تصور کن پسر همسایه یا یه غریبه اینو گفته 

به هرحال تنفر هم یه حسه بهش فکر نکن به انتقام به تلافی به آه و ناله هیچی حتی توی دعاهاتم دعا نکن عاق ...

آخه پسر همسایه یا غریبه رو نادیدخ میگیرم پاره اینو نمیتونم که

آخه پسر همسایه یا غریبه رو نادیدخ میگیرم پاره اینو نمیتونم که

مگه این کیه؟! ولش کن وقتی داره عذابت میده حیف عمرت نیس برای ادمی ک داره عذابت میده وقت بزاری ک به حرفا و کاراش فکر کنی؟!

مگه این کیه؟! ولش کن وقتی داره عذابت میده حیف عمرت نیس برای ادمی ک داره عذابت میده وقت بزاری ک به حر ...

یه وقت هایی آرزوی مرگ خودمو میکنم که نجات پیدا کنم فقط

از طرفی دلم میخواد درس بخونم مستقل بشم که از شرش راحت بشم

تو بیست و دوسالگی نصف موهام سفید شده

یه وقت هایی آرزوی مرگ خودمو میکنم که نجات پیدا کنم فقطاز طرفی دلم میخواد درس بخونم مستقل بشم که از ش ...

عزیزم اتفاقا منم موهام خیلی سفید شده جوری ک همه هم میپرسن چرا اینقدر سفیده موهات چرا ارزوی مرگ؟! همون درستو بخون و مستقل شو منم همینکار رو کردم