2777
2789
عنوان

چرا میگن عکس قاتل نباید باشه

293 بازدید | 30 پست

اتفاقا باید باشه ابروی اون مادر حروم کارش بره ابروی پدر نون حروم خورش بره اینجور آشغالای جونور از دامن ناپاک یه زن خراب آمده و از نون یه پدر حروم خور ابروشون باید بره تا پسره حروم زادشون روتربیت کنن

میشه برای روح‌پدر بزرگ و مادر بزرگم صلوات بفرستید ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار به پدر ومادرش داری از کجا میدونی پدرش نون حروم برده ؟ یا مادرش فلان کار بوده ؟ من دیدم طرف خانواده ی خوب داشته با تربیت خوب اما خودش بد ذات بوده و عوضی

🤍 تو قشنگترین اتفاق زندگی منی 🤍  کاربری دستِ یه ملته 🙂

من عکس واضح تو تلگرام دیدم

فقر و بیچارگی از چشاش می‌بارید

واس چی دختره رو کشته بخاطر گوشی گرونه 

آبروی تورک رو برد عوضی

من به کاربرا بی احترامی نمیکنم، اونا بهم بی احترامی میکنن🤕در کل از آدمایی که بی دلیل بهت میپرن بدم میاد، فکر میکنن که با متهم کردن به جایی میرسن ، خیلی جاها اتفاق افتاده حتی تو تلگرام😟اینو یادت بمونه که هر موقع از رشته و دانشگاهت بد گفتن یاد آترینا بیوفت که واسه اونم حرف در آوردن، من دانشگاهم رو دوست دارم اما تو اینجا خیلی ازش بد میگن😿حتی اگه از ظاهرم بدم بیاد باز خدا رو شکر که یه دخترم💕هدفم داشتن یه شغل حلال و پر پرستیژ 💪و البته برای رفع مشکلم مدام دعا میکنم و از خدا کمک‌میخوام، میدونی چیه! کمک خواستن از خدا یه هنره 🤲 و در آخر زندگی یه فرصته!☠️

باهات موافقم ولی فک نکنم براشون مهم باشه

همین الان تو ایران جامعه مرد سالار هست خیلی از مردمون نمی‌خوام قبول کنن که یک ایرانی این کار کرده 

مرد ها نصفی افتخار میکنن به نظرت اصلا پخش اون عکس کمکی می‌کنه ؟