میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
آخ چقدر درکت میکنم شوهر منم از وقتی خواهرم نامزد کرده خر شده! فکرشو نمیکردم انقدر بی منطق باشهبلند ش ...
آخه جالبی اینه که خودش هم یمخواست بیاد وقتی فهمید زنونه هست و فقط داماد میاد از مردا ناراحت شد
وا معلومه که باید بری ، ما ازین رسما داریم و هر بار برا من میخواستن بیارن دو تا خاله هام و مادربزرگم ...
خاله ندارم مادربزرگم پیره خیلی
شوهرم هی میگه خودت رو دخالت نده مگه تو کلفتی که بری کمک
بذار ناراحت بشه اشکال نداره. باید از صبح میرفتی کمکشون میکردی الانم دیر نشده پاشو برو
قهر کردم تو اتاقم با هم بحث مون شد
امروز روز قهر کردن نیست کار داری باهاش. پاشو برو ماچش کن خودتو لوس کن ببخشید اینو میگم ولی خرش کن برو خونه مامانت پیش خواهر و مادرت باش تا مهمونی تموم بشه بعدا بیا تلافیشو از جون شوهرت دربیار
یعنی غیرعادی هست جه من برم یا نرماله؟آخه اون همه آدم میان از سمت اونهابرای ما فقط مادر و خواهرم هستن ...
بگومن خواهرشم
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖