2777
2789
عنوان

بچه هام بیرون خیلی مظلومن

1110 بازدید | 86 پست

تاحالا دقت نکرده بودم فکرمیکردم کوچیکن  درست میشن ولی هرچی بزرگتر میشن میبینم توسری خورن ضعیفند زودرنجن بیرون حتی نمیتونن حرفشونو ب فروشنده بگن 

ولی توخونه باهم سر هرچیزی دعوا میکنن

چیکارشون کنم 

نگید ببر مشاوره ک نمیتونم

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت تو اینستا و... سرچ کن ببین چه کارایی باید انجام بدی براشون 

راهکار زیاد میدن

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

تو خونه زیاد دعواشون میکنی؟

وقتی میخان حرف بزنن با شما بهشون توجه میکنی؟

مهمونی که میری رفتارت با بچه هات چطوره سرشون غر میزنی؟

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

احتمالا توي خونه همه چي براشون فراهمه 

ما يه دوستي داشتيم يه حرفي زد كه من وقتي بچه دار شدم ديدم چقدر فكر پشت حرفش بوده

گفت بچه توي خونه حقي نداره، بيرون بايد بره دنبال حقش! (منظورش اين بود كه لوس نباشه و اينا وگرنه بسيار پدر دلسوزي بود)

تو خونه مشکلات خانوادگی دارید؟

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

احتمالا توي خونه همه چي براشون فراهمه ما يه دوستي داشتيم يه حرفي زد كه من وقتي بچه دار شدم ديدم چقدر ...

نه اتفاقا همه چی فراهم نیست 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

۱۳ و ۷

بهشون مسیولیت بیرون بده مثل خرید نون یا میوه موقع خرید دخالت نکن بذار خودش انجام بده کلاس ببرشون که با یکی غیرازمعلم مدرسه باشه مثل موسیقی نقاشی باشگاه ببر که با دیگران در ارتباط زیاد باشه مثل رزمی یا کشتی که دو به دو هستن 

تو خونه مشکلات خانوادگی دارید؟

خیلی

شوهرم عصبیه بددهنه

پیششون بمن توهین میکنه من اکثرا باهاش حرفم میشه خیلی سعی میکنم سکوت کنم مثل قبل باهاش یکی ب دو نکنم ولی واقعا حرف تو سرش نمیره 

اکثرا باهاش قهرم 

۱۳ و ۷

کم کم بفرستشون خرید اگه میترسی خودت بمون بیرون از دور حواست باشه بزار یاد بگیرن ولی بروشون نیار ک نتونستی و اینا بی اعتماد بنفس میشن 

بگو دیگه بزرگ شدی دوس دارم تو خرید کنی اینا