2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبق قانون جدیدی که دادن کسی که دوازدهمه اگه یه درسش خراب بشه سال بعد بخواد ترمیم کنه باید دوباره همه درسارو از اول ترمیم کنه؟چون شنیدم بقیه درسا صفر میشه اگه دوباره امتحن نده و وقتی بخواد ترمیم کنه باید همه رو باهم ترمیم کنه

🤍﷽‌🤍فبای الاء ربکما تکذبان🕋

طبق قانون جدیدی که دادن کسی که دوازدهمه اگه یه درسش خراب بشه سال بعد بخواد ترمیم کنه باید دوباره همه ...

اگه اولین بار ترمیم کنی نه میتونی تک درس انتخاب کنی اصلا دوازدهم ک امتحان میدی ترمیم نیست 

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

اگه اولین بار ترمیم کنی نه میتونی تک درس انتخاب کنی اصلا دوازدهم ک امتحان میدی ترمیم نیست

دوازدهم نه 

میگم اگه دوازدهمو خراب کردم،خواستم وقتی اولین ترمیمم بود ،ترمیم کنم باید همه رو دوباره امتحان بدم؟ 

چون یه قانون جدید زدن ولی نمیدونم شامل منم میشه یا نه

دوازدهم نه میگم اگه دوازدهمو خراب کردم،خواستم وقتی اولین ترمیمم بود ،ترمیم کنم باید همه رو دوباره ام ...

دو تا قانون وجود داره ن نمی‌خواد همه رو امتحان بدی هدفت چیه؟

طبق قانون جدیدی که دادن کسی که دوازدهمه اگه یه درسش خراب بشه سال بعد بخواد ترمیم کنه باید دوباره همه ...

نه فکر نکنم هر درس عمومی که خودت بخوای ولی چون هر سال ترازش با سال قبل فرق داره بهتره که ترمبم کنی

تاپیکا برای دوتا دوست صمیمیه برای یک نفر نیست❤️

رشته منظورته؟ پزشکی😭😂

خب ببین منم ترمیم اولیم امسال یسریا ک رشته تاپ میخوان حتی نمره بیست رو ترمیم میکنن چون هدفت بالاس باید همشو ترمیم کنی

خب ببین منم ترمیم اولیم امسال یسریا ک رشته تاپ میخوان حتی نمره بیست رو ترمیم میکنن چون هدفت بالاس با ...

عه🫠

اخه سال بعد یازدهمم هس اینجوری باید اونارم ترمیم کنم