2777
2789
توعم بودی استفاده میکردی به هر حال یه فرصت مجانیه دیگه خدا لعنت کنه اونایی که این قانون و گذاشتن

حالا ک ندارم.خداروشکر آه میلیون ها نفر پشتم نیست  با تلاش خودم امسال به زور هم ک شده قبول میشم.

و همچنین  خدا لعنت کنه اون هایی ک استفاده میکنن خانوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا ک ندارم.خداروشکر آه میلیون ها نفر پشتم نیست با تلاش خودم امسال به زور هم ک شده قبول میشم.و همچ ...

😂😂😂من که سهمیه ندارم و پیام نور میخونم برا شرایطم 

ولی واقعا حرفاش شما هم زوره دیگ 

بلاخره قانونی که همه جا هست 

باید پذیرفت هیچکس هم اینجوری نیست ک بگن اه میلیون هانفر پشتشون باشه 

شما داری با کسایی که مث خودت سهمیه ندارن رقابت میکنی نه کسی ک سهمیه داره

😂😂😂من که سهمیه ندارم و پیام نور میخونم برا شرایطم ولی واقعا حرفاش شما هم زوره دیگ بلاخره قانونی ک ...

۲۵ درصد صندلی ها رو خالی گذاشتن برای اونها ۵ درصد سهمیه ۵ درصد ۷۰ درصد کلا صندلی داریم اگه سهمیه نبود میدونی چقدر صندلی دیگه خالی میشد

این خانم میدونه داره چیکار میکنه زبونشم صد متر درازه شما میگی مشکل فقط اینه؟

من میگم مشکل اینه که سهمیه بذاری چون قطعا آدم ها استفاده میکنن نمیتونی یقشو بگیری چرا استفاده کردی مثل اینه که به تو بگن مفتی بهت خونه میدیم نمیگیری ؟ میگیری دیگه باید خونه رو ندن نه اینکه بگم غلط کردی خونه مجانی گرفتی من خودم نه سهمیه ای دارم نه چیزی دارم زیر فشار درس پاره میشم